-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frensys
tag
válasz
BigManus #950 üzenetére
nem akarok én hidd el fröcsögni,csupán igazad van kérdésem volt a témával kapcsolatban amit nagyon köszönök Blattidának és nem őt és a comodot karom bántani,csak annyira biztam egy teljes összetet rendszerben,hogy majd ez milyen jó lesz és erre a másik két virusirtó kiirtotta belőle a virust és működött,ez meg letörli az egész programot vagy fájlt.Na igy veszett el emiatt oylan 50-80 nagyon fontos programok és kérdeztem itt csupán hogy ez normális e.Bocs ha félreérhető voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Futás, futópályák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Sorozatok
- Hyundai, Kia topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged