Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Egérpad topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frensys
tag
válasz
blattida
üzenetére
Legyen igazad.Nem töröl.DE karanténba tesz mindent oké tegyük fel,és ezzel mi a tökömet csináljak?Azért tette karanténba mert talált benne vagy virust vagy mást.ÉS??? Felsoroltam a 4 antivirust amit használtam idáig,ezek a programok (vagy 50-80 között)azelött is fentvoltak a gépemen,avast-nod32-kaspersky-f-secure virusirtók meg az elmúlt két évben soha nem nyultak hozzá,amelyik talált egy két dolgot azt meg KISZEDTE BELŐLE A VIRUST,NEM KARANTÉNBA TETTE VAGY TÖRÖLTE,a virusirtó feladata hogy virust irtsdon ha van rá lehetősége,de ez még egy virust se irtott nekem,csak KARANTÉN VAGY TÖRLÉS VOLT!
És most ékrdezheted akkor minek tettem fel,mert átfogó védelmet akartam a gépemre,amiben virusirtó és kémprogramirtó meg tűzfal is van és mindenki 100 százalékosnak tesztek szerint nevezte!!Hát már tudom miért száz százalékos mert nem tudo virust irtani csak könynelműen karantén vagy törlés van!Irj légyszives!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Egérpad topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest