- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frensys
tag
válasz
blattida #938 üzenetére
Legyen igazad.Nem töröl.DE karanténba tesz mindent oké tegyük fel,és ezzel mi a tökömet csináljak?Azért tette karanténba mert talált benne vagy virust vagy mást.ÉS??? Felsoroltam a 4 antivirust amit használtam idáig,ezek a programok (vagy 50-80 között)azelött is fentvoltak a gépemen,avast-nod32-kaspersky-f-secure virusirtók meg az elmúlt két évben soha nem nyultak hozzá,amelyik talált egy két dolgot azt meg KISZEDTE BELŐLE A VIRUST,NEM KARANTÉNBA TETTE VAGY TÖRÖLTE,a virusirtó feladata hogy virust irtsdon ha van rá lehetősége,de ez még egy virust se irtott nekem,csak KARANTÉN VAGY TÖRLÉS VOLT!
És most ékrdezheted akkor minek tettem fel,mert átfogó védelmet akartam a gépemre,amiben virusirtó és kémprogramirtó meg tűzfal is van és mindenki 100 százalékosnak tesztek szerint nevezte!!Hát már tudom miért száz százalékos mert nem tudo virust irtani csak könynelműen karantén vagy törlés van!Irj légyszives!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest