- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Asztrofotózás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Mini PC
- Steam Deck
Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frensys
tag
válasz
blattida #938 üzenetére
Legyen igazad.Nem töröl.DE karanténba tesz mindent oké tegyük fel,és ezzel mi a tökömet csináljak?Azért tette karanténba mert talált benne vagy virust vagy mást.ÉS??? Felsoroltam a 4 antivirust amit használtam idáig,ezek a programok (vagy 50-80 között)azelött is fentvoltak a gépemen,avast-nod32-kaspersky-f-secure virusirtók meg az elmúlt két évben soha nem nyultak hozzá,amelyik talált egy két dolgot azt meg KISZEDTE BELŐLE A VIRUST,NEM KARANTÉNBA TETTE VAGY TÖRÖLTE,a virusirtó feladata hogy virust irtsdon ha van rá lehetősége,de ez még egy virust se irtott nekem,csak KARANTÉN VAGY TÖRLÉS VOLT!
És most ékrdezheted akkor minek tettem fel,mert átfogó védelmet akartam a gépemre,amiben virusirtó és kémprogramirtó meg tűzfal is van és mindenki 100 százalékosnak tesztek szerint nevezte!!Hát már tudom miért száz százalékos mert nem tudo virust irtani csak könynelműen karantén vagy törlés van!Irj légyszives!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Jövedelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest