- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frensys
tag
válasz
blattida #938 üzenetére
Legyen igazad.Nem töröl.DE karanténba tesz mindent oké tegyük fel,és ezzel mi a tökömet csináljak?Azért tette karanténba mert talált benne vagy virust vagy mást.ÉS??? Felsoroltam a 4 antivirust amit használtam idáig,ezek a programok (vagy 50-80 között)azelött is fentvoltak a gépemen,avast-nod32-kaspersky-f-secure virusirtók meg az elmúlt két évben soha nem nyultak hozzá,amelyik talált egy két dolgot azt meg KISZEDTE BELŐLE A VIRUST,NEM KARANTÉNBA TETTE VAGY TÖRÖLTE,a virusirtó feladata hogy virust irtsdon ha van rá lehetősége,de ez még egy virust se irtott nekem,csak KARANTÉN VAGY TÖRLÉS VOLT!
És most ékrdezheted akkor minek tettem fel,mert átfogó védelmet akartam a gépemre,amiben virusirtó és kémprogramirtó meg tűzfal is van és mindenki 100 százalékosnak tesztek szerint nevezte!!Hát már tudom miért száz százalékos mert nem tudo virust irtani csak könynelműen karantén vagy törlés van!Irj légyszives!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Crucial 240GB SSD eladó
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest