- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
olivera88 #8093 üzenetére
Szia, az 5.xx már régóta stabilan működik nálunk minden gépen és elég jól kiismertem, szinte fejből tudom a beállításait, kis nyűgjeit stb. Amíg itt többen panaszkodnak különböző hibákra a 6 miatt én inkább még várok. Nem igazán van most türelmem az új felülettel plusz dolgokkal ismerkedni, átnézni, beállítani. Alapon meg nekem nem jó.
Ahogy itt láttam szerintem még mindig nem az igazi, de már alakul és hamarosan én is frissítem.
blattida: Nagyon köszi. Azt hittem az 5.12 CIS-ben az antivírus adatbázis és a D+ működése (elemzés,felismerés) ugyanaz, mint a 6-ban, csak van pár plusz dolog, a Kiosk és egy fejlettebb Sandbox.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest