- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Kvantumcéghez csatlakozott a Nokia korábbi vezérigazgatója
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
válasz
olivera88 #7985 üzenetére
Kb. 2 hónapja, feltettem a 6-os CIS-t....teljesen jól működött,de lévén "Ő" még új cucc volt nekem,nem nyúlkáltam bele,az alapbeállításaival használtam.....elég kevés kockázati tényező van nálam internetezési szokásaimat tekintve, gondoltam jó lesz ez így....amikor bepipáltam neki a HIPS-t elkezdődött a fentebb leírt őrület....minden felugróra csontra kifagyott a rendszer, semmit sem lehetett csinálni Ctrl+Alt+Del sem nyikkant meg,hogy ki tudtam volna lőni a CIS-t......F8-ban CCleaner-rel gyaktam ki az egészet a gépről... ezen dolgokkal egyidejűleg volt, hogy a beállításokban bepipáltam (Intel E7600 Core2Duo 3,06-al)neki a HIPS mellett a "fokozott védelmi mód engedélyezése"-t (amiről olvastam hogy többmagos prociknál ajánlott csak), és ezek után szabadult el a pokol....egy ideig nem tudtam eldönteni,mitől van ez a fagyás, egyszerűen a HIPS bekapcsolásától, vagy a fokozoztt védelmi mód engedélyezésétől....a helyzet úgy hozta,hogy pár nap múlva más okból újra kellett tennem a rendszert,és azóta kitapasztaltam,hogy a HIPS aktívvá tétele volt a gond!!Hogy miért,a mai napig nem tudom.....most szépen ketyeg minden az új rendszeren,de sem a HIPS nem aktív nálam,sem a fokozott védelmi mód...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozilla Thunderbird
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest