- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L7wy
őstag
válasz
blattida #7404 üzenetére
Erre gondoltam, de csak mondtam neki, hogy ilyen is létezik, úgy értettem azt kérdezi. Az enyém mindenképp bug, mivel megjelenik a riasztás, majd eltűnik, mielőtt válaszoltam volna rá, és vagy elkezd futni a telepítő vagy nem. Olyan mintha időközben meggondolná magát és döntene helyettem xD
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Le Mans Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest