- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wilburwalsh
tag
Szerintem az IPv6-ra egyelőre még nincs szükség - mármint még nem terjedt el a használata. Vista és Win 7 alatt nyugodtan ki lehet kapcsolni, inaktívvá lehet tenni az IPv6-ot. Most XP-ről írok, de asszem így lehet megtenni ezt az újabb rendszereken:
A Vezérlőpultban menj a Hálózati és megosztási központhoz, majd válaszd az Adapter tulajdonságainak módosítását. Az adapterre jobb klikk - Tulajdonságok. Itt szedd ki a pipát a TCP/IPv6 elől.
A Comodóban pedig a Tűzfal > Tűzfal viselkedés beállításai > Általános beállításoknál az IPv6 szűrés engedélyezése elől vedd ki a pipát. -
Stephan89
aktív tag
Az utorrentet ismernie kellene! Ma próbáltam ki. Kattints az "Alkalmazás:" utáni uTorrent.exe feliratra és nézd meg a fájl részleteit.
Ezzel valami nincs rendben szerintem!
Más téma:
Próbálgattam kártevőket korábban és tegnap a megbízható fájlok között felfedeztem az egyiket! Ez hogyan lehetséges? A felhő alapú viselkedés elemzés be van kapcsolva, ez azt jelenti, hogyha a camas nem találja veszélyesnek, akkor a CIS simán berakja megbízhatónak? Ez azért elég gáz lenne, mert van egy pár dolog amit a CAMAS nem ismer fel.
És a beazonosítatlan fájlok automatikus vizsgálata a felhőben is be van kapcsolva.
Ezeket érdemes lenne kikapcsolni?A szabályok létrehozása biztonságos fájlokhoz, NINCS bekapcsolva!
A fájlt már töröltem a megbízhatók közül.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Konteó topic
- Milyen monitort vegyek?
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2