- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blattida #4590 üzenetére
Sajnos az idő szorít(holnap fel kell adnom a cuccot), így inkább újrahúztam a gépet, újra felpakoltam minden, újra megcsináltam a videóbejárást a CAD project-ben, aztán most dolgozik a gép, majd talán valamikor késő estére elkészül a renderelés(videóbejárás)
Iszonyú részletes a CAD modell, nem csak jelképes tárgyak vannak, hanem a bútorok is, meg a legapróbb tárgyak is modellezve vannak, illetve minden 16 millió színű anyagmintával.
Na most több hektáron elterülő, amolyan szabadidő központról van szó, rengeteg szoba, szauna, konferenciaterem, fedett medencék stb stb. Meglehetősen nagy felbontásban, 30FPS-el, nyers videóformátumban kérték a videóbejárást(ami kb 1 óra), ami ilyen részletesen kidolgozott modell illetve ilyen minőségű és számú anyagminta esetén, még ennek a gépnek is több tíz órába telhet lerenderelni és igen méretes is lesz a kész video(nyers adat, semmi tömörítés)Még nem aludtam, olyan vagyok mint a kifacsart mosogatórongy...
Utólag is elnézést a kirohanásért és hangnemért, töröltetni fogom a HSZ-t...
Annyit azért megtehetnének, hogy legalább a támogatott OS-k közül kiszedik a W7 x64-et a honlapon
BlackSeven
"...hogy hosszú percekig mást sem csináltam mint kattintgattam a törlésre. Már kezdett begörcsölni az ujjam."
Lehet, hogy írnom kellett volna, de az összes találatot ki lehet jelölni és egy mozdulattal törli az összes kijelöltet...A Revo is jó eltávolító, de azt tudni kell, hogy a Free változata nem támogatja a W7-et, illetve nem tud x64 telepítőket eltávolítani. Épp ezért szoktam inkább EZT ajánlani. EZ a W7-et és x64 is támogatja és ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Spórolós topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged