Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möbiusz
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia Fire!
Én is letöltöttem gyorsan ezt a registry takarítót, amit Black Sennek javasoltál. Ha talál bejegyzéseket akkor azt hol kell bejelölnöm (szerény angol tudásommal nem találom), hogy azokat egyszerre törölje? Ne kelljen kattintgatnom. Panda Cloud után, azt kerestettem vele most az előbb, becslésem szerint legalább 50 bejegyzést talált még de lehet, hogy többet is.
Előtte, azaz a Panda uninstall után pedig már volt takarítva a Ccleanerrel a Wise Reg.Cleanerrel is.Köszi a választ előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Valami baja van a tápomnak
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen processzort vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest