- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz
blattida #4548 üzenetére
Sziasztok!
Nem igazán tudom, hogy a clt.exe szabályait honnan kellene kitörölnöm.
Hálás lennék, ha felhomályosítanátok.
A másik dolog ezzel kapcsolatban, amit még mindig nem értek. Miért ér el akár egyetlen egy ponttal is kevesebbet a CIS a clt teszten akkor, ha be van kapcsolva a sandbox? Nem csak nálam, másoknál is! Most is írtátok nem rég, hogy legalább mennyit kellene úgy elérnie. De miért nem max pontot?
Ja, és egy általa nem ismert fájlt futtatva (akár kártevőt is) miért írja azt a Sandbox, hogy "futtatva mint korlátozás nélküli"? Bárhogy is állítom be.
Üdv.
-
Stephan89
aktív tag
válasz
blattida #4548 üzenetére
Köszi a segítséget mindkettőtöknek!
Ha lesz időm, akkor a szabályokat átnézem. Egyébként a konfig proaktívon van. Elég sokat olvastam korábban a CIS-ről és akkor láttam, hogy valaki javasolta a Sandbox kikapcsolását. Egyébként úgy is védett vagyok, ha ki van kapcsolva a homokozó nem? A D+ ugyanúgy védi a rendszert, nem engedélyezi a módosításokat, legalábbis remélem, mert tegnap kipróbáltam pár kártevőt, persze a D+ kérdéseinél mindig a tilt gombot nyomtam meg.Szerk. A tűzfalat is alapból egyedi házirend módra állítottam a telepítés után.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest