- Apple MacBook
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- ZIDOO médialejátszók
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- OLED TV topic
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lóri papagáj
csendes tag
Oké (sajnos, semmilyen tapasztalatom nincs se Vistához, se W7-hez, kevés a gépem hozzá, majd elmondja más). Szóval tudod, a Utorrent szabályokat lépésről lépésre egyenként kell létrehoznod (legfeljebb addig angolra váltod a CIS nyelvét, mert eltér a magyar nyelvünk verziója és én tudom, miért), itt kevés a puszta "eseti" szabályok megtanítása. Idemásolom - vagy valaki más ideteszi, ha rájött már, hol van - a szabályokat, és esetleg lépésről lépésre leírom, hogy a beállításokat a CIS-ben milyen menük alatt hogyan tudod megváltoztatni. Nem bonyolult, csak annak látszik, és nem igényel globális CIS biztonsági kompromisszumot. Szerintem érdemes kipróbálni. Persze, amint azt mások is írták, a Utorrentben fix figyelőport kell hozzá, arra épül az egész. Ezt az egyet hiányolom a CIS-ből: külön a saját szabályok exportját-importját, legalábbis ilyet nem találtam. Persze, ne legyünk telhetetlenek, mert azért ez egy remek program, egyetértve Arkival, a Comodo Defense+ és a Comodo tűzfal igen jó kombináció (az AV-modul se rossz, csak gépigényes).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest