-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vibra
tag
válasz
Semplar #10779 üzenetére
Most már működik normálisan.
Megnéztem mit is telepítettem a CFW 10.-ből:Az alsó,kijelöltel teljesen rendben minden ( reggel felraktam),a felső volt az amivel gondjaim voltak.
Este eszembe jutott,hogy amikor régebben a Win7+CFW6+Avast-ot használtam HDD-ről a gép leállításánál a
a HIPS mindig dobott egy felugró ablakot miszerint a Steam hozzáférést vagy új könyvárat akart létrehozni a merevlemezen.Nagy nehezen sikerült engedélyezésre kattintani.
Lehet most is bekavarhatott csak a jóval gyorsabb SSD+Win 8.1+CFW8 miatt ez a kérés nem került előtérbe és lefogta a gépet ?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - CSAK TÁPRÓL MŰKÖDIK
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő