- Samsung qled q80a 55" törött
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga Csiga
csendes tag
Nálam csak a Firewall és a Defense+ van telepítve. KAV-al együtt jól megférnek egymás mellett. Eleinte a Kaspersky "morgott" a cfp.exe-re, kockázatos programnak minősítette, de miután felvettem nála a megbízható alkalmazások közé, teljes jogot adva neki, azóta nyugi van. Ezt már lejátszotta régebben a CounterSpy-al is, de ott sem volt gond össze szelidíteni őket. Elég nyűgös a KAV, de már megszoktam. Év végén jár le a licence, de meg fogom hosszabbítani, mert meg vagyok vele elégedve, még az állandó rinyálásai ellenére is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung qled q80a 55" törött
- Kerékpársportok
- Lexus, Toyota topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest