- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Sokféle ember sokféle igény
összehasonlításképpen nálam pl csak egy 256gb os kis ssd van,10 perc alatt végez a CIS,de nem tárolok a gépen semmit,programokat sem sokat használok kb 6 db ot
,azokat mindig,ha valamit megtudok róluk hogy sunnyognak,akkor megkeresem az alternatíváját és onnantól azt használom,a dolgaim meg 3 külső hdd-n vannak,felszabadultak mikor minden gépbe ssd t raktam,de pár száz giga adat csak és ezek 3 példányban lementve,ezek nem nagyon szoktam ellenőriztetni,mindig egy pár percig vannak csatlakoztatva amíg rájuk kerül valami menteni való és már le is választom.Az emsisoft megbízható ,hatékony kis kereső,de tudod te az antivírus topikot is szoktad látogatni,akkor használtam inkább mikor defendert használtam,gyorsan végzett nálam ez is,közel 100% os a felismerése,úgy hogy keresésre frankó,CIS mellett semmit nem használok,ja meg annyit szerettem volna még hogy ha fut az emsi,a feladatkezelőben nézzél rá hogy a CIS nem fogja e majd nagyon kereséskor,mert általában vizsgálják egymás dolgait a keresők futás közben,esetleg már előtte kivételhez adhatnád hogy nehogy most meg az legyen a lassulás oka,hogy a CIS akassza meg kereséskor.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- GTA V
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox tulajok OFF topicja
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest