Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pendre54

addikt

válasz Rowon #59 üzenetére

Köszi, de hogy mi lett végül is a jó megoldás, azt nem tudom. Ugye alapból, ezt a kis mini PC-t is vezetékes netre kötöttem már a telepítéskor is. Viszont ugye volt lehetőség a wifi-s csatlakozásra is, szóval a sokadik sikertelen belépés után, aktiváltam a wifi-t is, majd újraindítottam a gépet, és utána, az első próbálkozás után rögtön betudtam lépni a fiókomba.
    Halvány fogalmam sincs, hogy volt e ennek a wifi-s csatlakozásnak bári köze ehhez, meg egyébként is mi köze hozzá :DDD , de most jó.
    Még annyi problémám van, hogy sajnos a nyomtatómat nem ismeri fel (Canon Pixma MG2550), így erről nyomtatni nem lehet. Próbáltam a beállításoknál, a nyomtatóra vonatkozó útmutatás alapján eljárni, de nem jött össze.
    Viszont pozitívum, hogy a külső, USB-s DAC (Topping E30) jól működik, a Spotify is rendben van, erre amúgy is van előfizetésem.
    Az még azért érdekelne, de egyelőre még nem ástam bele magam ebbe a kérdésbe, hogy zenelejátszó progikat, mint pl. Foobar2000, JRiver, stb., fel lehet e varázsolni, és azok ezen a rendszeren képesek lennének e lejátszani pl. FLAC fájlokat?

Új hozzászólás Aktív témák