Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gproject
aktív tag
koszonom, de van mar tapasztalatom chromebookokkal. mar harom hp 14"(2955u) is van a csaladban.

viszont ezzel a geppel kicsit problemaim adodtak...
a wifit allandoan eldobja, vagy nem is csatlakozik arra hivatkozva, hogy az hatotavon kivul van
a wifi ilyen ceges, havi elofizetos, amire sokan csatlakoznak, tehat en nem tudok routert allitgatni
de nem is hiszem, hogy azzal lenne a gond, hiszen a telefonomon is van elofizetes es azzal semmi gond, stabil a wifi
a keszulekkel se lehet igazan gond, merty ha masik wifire csatlakozok(peldaul a mobilnetem osztom telefonnal neki), akkor stabil
csak pont ezzel az eggyel vannak gondok, amivel hasznalni szeretnem
probaltam infot keresni rola, van ilyen hiba masnak, de semmi ilyet nem talaltam, probaltam keresni infot lehet e a wifi beallitasokon finomitani a gepemen, de errol sincs info(nyilvan amugy nem), gondolkoztam azon is, hogy nem e valami program(hola, vagy valami) kavar be, de nem talalok megoldast
esetleg valami otlet?
mar csinaltam powerwasht is
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Call of Duty: Black Ops 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest