Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
gproject
aktív tag
koszonom, de van mar tapasztalatom chromebookokkal. mar harom hp 14"(2955u) is van a csaladban.
viszont ezzel a geppel kicsit problemaim adodtak...
a wifit allandoan eldobja, vagy nem is csatlakozik arra hivatkozva, hogy az hatotavon kivul van
a wifi ilyen ceges, havi elofizetos, amire sokan csatlakoznak, tehat en nem tudok routert allitgatni
de nem is hiszem, hogy azzal lenne a gond, hiszen a telefonomon is van elofizetes es azzal semmi gond, stabil a wifi
a keszulekkel se lehet igazan gond, merty ha masik wifire csatlakozok(peldaul a mobilnetem osztom telefonnal neki), akkor stabil
csak pont ezzel az eggyel vannak gondok, amivel hasznalni szeretnem
probaltam infot keresni rola, van ilyen hiba masnak, de semmi ilyet nem talaltam, probaltam keresni infot lehet e a wifi beallitasokon finomitani a gepemen, de errol sincs info(nyilvan amugy nem), gondolkoztam azon is, hogy nem e valami program(hola, vagy valami) kavar be, de nem talalok megoldast
esetleg valami otlet?
mar csinaltam powerwasht is
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest