Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pomy

csendes tag

Sziasztok!

A fenti készülékkel egy problémám van. Érdekelne, hogy más is tapasztalja a lentebb leírt problémát.
    A probléma akkor jelentkezik, hogy a video bemenetről akarok egy időzített felvételt készíteni. Eddig azt tapasztaltam, hogyha következő napra beállítok egy vagy több időzített felvételt, akkor a következő napi első felvétel nem sikerül. Ugyan azon a napon a következő időzített felvétel(ek), már rendesen működnek. Ezt már többször kipróbáltam, és mindig ugyan az volt a hiba jelenség. A problémám a decemberben új kiadott firmware-el van.

Várom mások tapasztalatát/visszajelzését!

• pomy

csendes tag

Sziasztok!

Nemrég óta nekem is van egy ilyen médialejátszóm. A médialejátszót egy CRT TV-n keresztül nézem. Egy olyan gondom van vele, hogy a TV-n, csak akkor van színes kép, ha a képformátumot 480p-re állítom, vagy valamelyik 60 HZ-es nagyobb felbontást választom ki.
    Ez ezért zavaró, mert 480p-n elég ronda a kép. Valamint itthon 50 HZ-es (25) adások vannak és a 60 HZ-en nézve a TV-t néha lehet látni, hogy néha meg-meg akad a mozgókép ( de csak egy picit). Ha valamelyik 50 HZ-re állítom be a felbontást, akkor nincsen semmilyen akadás, csak feket-fehér a kép.

Másnál is jelentkezett ez a probléma? Vagy csak a TV-mmel van vmi.

Sajnos itthon, nincsen semmilyen lapos TV, így azon nem tudom kipróbálni.

Üdv:

Pomy

Új hozzászólás Aktív témák