- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
- 

ArmanD. őstag  
- 

Árpi bá aktív tag Jövő héten szombaton lesznek képek! Tuti megnyerem a versenyt! 
 Inkább lépjetek vissza! :C
- 

Árpi bá aktív tag Szerinted ha a tápból kijövő vezetékeket lefújom akármilyen színnel + uv spray, az fog világítani? 
 Persze uv fénycsővel! :U
- 

Árpi bá aktív tag Talán megoldódott a tűzminta világítása! 
 A moddingklubban láttam olyan katódcsövet, ami villog.
 Állítólag pentacomp-ban van ilyen!
 A minta szegése pedig világító kábellel lesz megoldva...
 Aztán pedig nekem is van pár ''titkos'' dobásom!
 Belső körből tudom, hogy jó kis verseny lesz! Eddig már 20-an vagyunk!
 Szóval lesz válogatás. Azt hiszem már az is szép eredmény, ha valaki bekerűl a versenyzők közé! :C
- 

Árpi bá aktív tag No megpróbáltam... 
 Elküldtem a nevezést a mod-versenyre.
 Meglátjuk. Legfeljebb nem jutok be a Húszba!
 Habár...
 Elkezdtem a Chieftec-et! ;]
- 

Árpi bá aktív tag Köszönöm! Bokáig pirultam! :C 
- 

Árpi bá aktív tag És mit szólsz az ajtóhoz? 
 Most azon gondolkodom, hogy plexit bele de úgy mint a mobil-rackot amikor beteszed, tudod van egy kis hasonló rugós műanyag lap. valami ilyesmin töröm a fejem.
- 

Árpi bá aktív tag Előzőekben írtam, hogy be lesz szegve a minta. 
 Az most készül. Plexiért holnap megyek.
 A világítás lenne fontos a fent említett módon.
- 

Árpi bá aktív tag Köszönöm Armi! 
 Mit szólsz az ajtóhoz? ( Chieftec )
 Más... Szeretném a ''tűzmintát'' úgy megvilágítani, hogy alulról felfelé fusson a fény! Természetesen piros!
 Hogy tudnám megoldani gyorsan, és olcsón?
 [Szerkesztve]
- 

ArmanD. őstag Íme Árpi_bá legújabb munkái, amik nagyon jól sikerültek és nagyon tetszetősek, gratula hozzá :P       
- 

Árpi bá aktív tag Nemsokára lesznek? képek. 
 Néhány menet kimaradt technikai okok miatt.
 Több ''lyuk'' nem kerűl rá, a színe sem fog változni, néhány finomítás lesz még.
 Most ennyi. Több a képek után.
- 

Árpi bá aktív tag Már teljesen készen van az ajtó kivágása, csak olyan gondom van, hogy a festék összeugrik rajta!!! Most ennek a kijavításán dolgozom. 
 Holnapra készen lesz, készülnek a képek is.
 Nem kell állandóan nyitogatni, mégis takarja a szélét.
 Inkább ne kérdezzétek, hogy miért nem ajtómentes házat vettem.
 Azért mert ajándék volt. :C
- 

ArmanD. őstag Most már kurva kiváncsi vagyok úgyhogy nyomd azt a képet, mert megőrülők! :D :DDD Ha már az asszonynak is tetszett akkor tényleg jó lehet, ez tapasztalat! :B 
 A kis fejeket úgy tudod beszúrni, hogy amelyikat akarod arra rámész egérrel és megjelenik a betükódja és azt úgyan úgy beírod ennyi.
- 

Árpi bá aktív tag Kész vagyok az ajtóval!!!! 
- 

Árpi bá aktív tag Holnapra képek is lesznek az ajtórol. Most már befejezem a vágást.... 
- 

Árpi bá aktív tag Elkezdtem az ajtó vágását a Chieftec-en! 
 Olyan lesz amit elképzeltem....
- 

Árpi bá aktív tag Egy kis bővebb mod történt. 
 Beszegve a minta + felirat az ASUS-ba, új fényezés, tető kivágva, már csak plexizni kell.
 Ha minden igaz a denauráltszesz szépen mattítja a plexit. Ma kipróbálom.
 A tűzminta mellé egy 8cm-s ventihely lett vágva, pont a procihűtő fölé rásegítésnek.
 Vmilyen szép rács is kellene, 2db. Aztán a világítás....
 [Szerkesztve]
- 

ArmanD. őstag Ja már értem szóval chieftecet akarsz módolni és ez próba volt. mindenesetre belevághatsz nyugodtan a chieftecbe is mert szépen dolgozol , bár én a helyedbe inkább ablakot vágnék az oldalába és arra honék ki egy mintát, hogy legalább lássák bent is mi van. Hát 12 centis ledes ventit nehéz, max átlátszót enermaxban és coolinben láttam, de van Spirenek is és mivel katódcsöveid lesznek a gépben akkor úgy is átengedik a fényt és olyan mintha világítanának és nem úgy viselkednek mint a hagyományos fekete ventik. 
- 

ArmanD. őstag Katódcsövek extra ventik vannak bent Árpi? A tetejére miért nem vágsz egy ventinek helyet, hogy fent is szívja ki a levegőt, ja és a legnagyobb ventit csináld meg ami elfér, mert sokat számít ha felül is szív a házból mivel a meleg felfelé áramlik, valamint jól is néz ki. 
- 

Árpi bá aktív tag Senki? Szomorú vagyok..... 
 Igy hogyan '' fejlődjek ''?
- 

Árpi bá aktív tag Kritikákat, észrevételeket kérnék! 
 Mindjárt itt a MOD-verseny! Érdemes v.mivel próbálkoznom?
- 

Árpi bá aktív tag Minden sajátkezűleg készült. A rajz az én fantáziám szüleménye. 
 Alkoholos filccel rámásoltam az oldallapra, majd fúrógéppel minden fordulóhoz egy lyukat fúrtam.
 Dekopírba fémfűrészlap és már mehet is!
 Nagyon fontos, hogy legyen JÓL ALÁTÁMASZTVA a lap, különben nehéz lesz a meló! A legtöbb időt a reszelés, finomítás vette el. Akinek nincs türelme ehhez, az ne is kezdje el.
 Még van egy kis munka vele. Pl: az egész mintát szeretném beszegni, már azt is tudom mivel. Az ASUS hűtőmintába még a logo-t is bele szeretném fúrni.
 Ua. mint az előlapon található, csak ''pöttyökből''!
- 

ArmanD. őstag Ime Árpi_bá remekműve, nagyon frankón néz ki, gondolom rengeteg munka volt vele. Remélem beszámolsz hogy mit hogyan csináltál?   
- 

Árpi bá aktív tag Regisztráltam. 
 Mennyi idő alatt küldik meg a jelszavamat?
- 

Árpi bá aktív tag Azért kérdezem mert ilyet még sosem csináltam.... 
 Nem tudom valahogy a képek mappából ide berakni?
 Mindenféleképpen kell egy webcím ahonnan átlövöm ide?
- 

I_Am veterán tar.hu? 
- 

Árpi bá aktív tag Készen vannak a képek, de nem tudom felrakni őket!!!! 
 Segítség!!! Hogyan?
 [Szerkesztve]
- 

Árpi bá aktív tag Készen vagyok!!!!!! 
 Most megyek fényképezni, du.talán fent lesznek.
 Egy nap alatt készen lettem vele......
 Mind a két oldallal!
 Megvilágítani nem tudtam, ezért színes lapot tettem a minta mögé.
 Szerintem jó lett, kiváncsi leszek a véleményekre.
- 

Árpi bá aktív tag Nos. Egy kis változás állt be, mert a régi házamat kezdtem el csinálni próbából. 
 Két mintát vágok bele, 1-et, 1-et mindkét lapra.
 Az érdekessége, hogy az oldallapok felcserélhetők.
 Az egyik lap már készen van, kép még nincs, annyit azért elárulok, hogy az ASUS 9950-es kari hütését csináltam meg nagyban. Kék háttérrel csúcs lesz!
 Dekopírfűrész, fúrógép és RENGETEG reszelés, de úgy néz ki: megérte. Lefújtam ezüstre, most szárad...
 Mára ennyi....
- 

Árpi bá aktív tag Ha kész lesz addig, lehet, hogy elvinném a kiállításra! 
 Bár nem tudom, hogy csak úgy lehet e?
 - meg hát össze is kell szednem hozzá a bátorságomat-
- 

Árpi bá aktív tag 
- 

LukE veterán Árpád jó munkásember, meg jó ötletei is vannak.:D Ha megcsinalod szepre, akkor szerintem sokkal jobb lehet, mint plexi ablak+gravir, mer' az mar unalmas 1 picurit. 
 ledek: 20-30Ft a piros, zold, sarga. Feher, kek, UV 2-500 penz, attol fugg hol veszed. Kell ele 1 ellenallas -> [L]http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/ledcalc/index_eng[/L] arama legyen kb 20mA, max 30. Egy ellenallas kb 1-2Ft. Ha meg nem akarsz szamolgatni, akkor seta elektro boltba, es elmodod az eladonak, es o majd ad.
 plexit _ovatosan_ sima furoval es fem furo fejjel furtam, eddig semmi panasz ra:)
 modding klub:[L]http://www.radikalmod.hu/index.php?p=1&x=ne&y=480[/L]
- 

Integra titán haliho 
 ez a félm oldallap szétfűrészelés dolog engem is érdekel.
 adott egy ultra gagyi méjd in csájna nagy torony, aminek a teljes borítása egyben van. kherály... szóval veszteni nem vesztek semmit:D
 azon filózom hogy a VGA illetve a CPU magasságában vágog egy bazi nagy lukat hogy 12 centis papst ventit rácsavarozzak.
 muszáj valamit csinálni mert qva szar a szellőzése ennek az ócskavasnak és nem teszem vissza addig a borítást amíg ezt meg nem oldom, vagy 10 fokkal megy fel kapásból a temp mindenhol. szóval kell be a friss levegő.
 mivel fűrészelgettek ilyen fémlezeket? lehet kapni valami rácsót 12 centis méretben a ventire kivülre?
- 

I_Am veterán Kispest ...... Seftertől 5 percre. 
 Furatot Én is csináltam a plexibe, LUX lyukfűrókészlettel. Csak arra kell figyelni, hogy ne legyen magas a fordulatszám. (nekem nem repedt be a plexi, pedig 1 centivel a szélétől van a furat)
 Ha gondolod dobj mélben telszámot felhívlak és egyeztetünk.
- 

Árpi bá aktív tag A ledek kb mennyibe kerülnek? Ft/db. 
 Az egyik előlapot már kivágtam, az ASUS nevét vágtam bele (hiába.... a márkahűség)!!!
- 

anulu félisten ez szép és jó, meg minden, DE! mivel csináljak furatot a plexibe? (2mm.) tudom, olyan fúrófejjel, amivel lehet üveget fúrni, alacsony fordulaton. az elmélet OK, de ilyen furóm és hozzá fejem nincs... nagyon hálás lennék, ha vmelyikőtök (ha bp-i vki)-höz elvihetném a cuccot és segítene összerakni, mert nem akarom szétbarmolni az egészet... 
- 

tomi_mod aktív tag Jelenleg ragasztva van lehet kiröhögnek, de egyszerű Technocol-al. Nagyon jól fogja és kissé rugalmas is, tehát ha csavarodik az oldallap nem engedi el egyből a ragasztás. 
 De mivel átalakítás alatt vagyok a csavaros megoldást ajánlanám; kis méretű hatlapfejű csavarokkal másik oldalon anyával. -így próbálom majd én is-
- 

I_Am veterán Én ragasztottam kétkomponensű ragasztóval. 
 Pontosan akkorára vágtam a plexit amekkora a kivágott alakzat, finom igazítás reszelővel, behelyez síkba, aztán a belül kiálló résznél óvatosan körbe ragasztottam.
- 

anulu félisten hogyan fogod rögzíteni a plexit? mert nekem az ablak már megvan (thx Sefter! :D), már csak a plexit kéne belerakni. én ragasztóra gondoltam (óvatosan!). ez mennyire jó ötlet? amúgy Chieftec Scorpio TX10W-D a kicsike :) 
 [OFF]
 Az a gépház élőben mégjobban néz ki :D
 [ON]
 [Szerkesztve]
- 

I_Am veterán Kalandor merre vagy?.....:D 
- 

tomi_mod aktív tag Az én oldallapom a köv szerint néz ki.: 
 Egy szabálytalan oldalú ''lyuk'' van rajta mint ha egy szikla üregből néznél ki a víz alatt. Blue hole néven találsz ilyen képeket. Plexi benne és erre lesz gravírozva két teknős.
 Az ötlet csak részben saját, ugyanis az eredetije egy airbrush munka a tavalyi modverseny győzteséé... ...de én máshogy csinálom.
- 

ArmanD. őstag Találtam egy ilyet : 
 [L]http://kep.tar.hu/armand2/images/pic4593993.jpg[/L]
- 

tomi_mod aktív tag Hello! 
 Én a tatoo szó keresőbe (képkereső) való gépelését javaslom; így könnyebben találsz oldalt/akat. -én így szoktam-
 Motívumokból nekem a Kelta stílusúak tetszenek a legjobban, bár egyszerűbb formákkal is szépet lehet csinálni.
 Nekem a gépemen elöl alul, a venti elött van kivágva egy teknősbéka alakzat -a levegő jobban áramlik kört meg nem akartam.
- 

ArmanD. őstag Az 1. elég nehéz lesz szépen megoldani, de hirtelen tippem nincs rá, mindenesetre bonyolult. 
 A 2. miért pont ábrát akarsz kivágni az oldallapból. miért nem ablakot akkor látni, hogy mi van bent és a plexibe gravíroznál ábrát. Szerintem könnyebb megoldás lenne és szebb is!
 Ha gondolod nézz be hozzám, hogy hogy is csináltam:
 [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=41717&arc=f[/L]
- 

Árpi bá aktív tag Szal....Adott a big torony ezüsr színben, ajtóval 
 Két kérdés.
 1; Az ajtót úgy szeretném kivágni, hogy a kerete megmaradjon, de ne akadályozza a cd nyílását. Tippek?
 2; Az oldallapot pedig vmilyen '' non-figuratív '' ábrával szeretném díszíteni.
 Sajnos a tattoo.hun nem találtam jó képeket, ha tudtok oldalalkat ahonnan ki is tudnék nyomtatni pár mintát megköszönöm!!!
Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte Aorus GP-AP750GM
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest