- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
Árpi bá
aktív tag
Minden sajátkezűleg készült. A rajz az én fantáziám szüleménye.
Alkoholos filccel rámásoltam az oldallapra, majd fúrógéppel minden fordulóhoz egy lyukat fúrtam.
Dekopírba fémfűrészlap és már mehet is!
Nagyon fontos, hogy legyen JÓL ALÁTÁMASZTVA a lap, különben nehéz lesz a meló! A legtöbb időt a reszelés, finomítás vette el. Akinek nincs türelme ehhez, az ne is kezdje el.
Még van egy kis munka vele. Pl: az egész mintát szeretném beszegni, már azt is tudom mivel. Az ASUS hűtőmintába még a logo-t is bele szeretném fúrni.
Ua. mint az előlapon található, csak ''pöttyökből''! -
anulu
félisten
ez szép és jó, meg minden, DE! mivel csináljak furatot a plexibe? (2mm.) tudom, olyan fúrófejjel, amivel lehet üveget fúrni, alacsony fordulaton. az elmélet OK, de ilyen furóm és hozzá fejem nincs... nagyon hálás lennék, ha vmelyikőtök (ha bp-i vki)-höz elvihetném a cuccot és segítene összerakni, mert nem akarom szétbarmolni az egészet...
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 4x be quiet! Light Wings 140mm PWM High-speed Látványos, brutális légáram!
- be quiet! Dark Rock Elite RGB Halk, brutális teljesítmény, prémium dizájn! 3év garancia
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest