Aktív témák
-
tomi_mod
aktív tag
Jelenleg ragasztva van lehet kiröhögnek, de egyszerű Technocol-al. Nagyon jól fogja és kissé rugalmas is, tehát ha csavarodik az oldallap nem engedi el egyből a ragasztás.
De mivel átalakítás alatt vagyok a csavaros megoldást ajánlanám; kis méretű hatlapfejű csavarokkal másik oldalon anyával. -így próbálom majd én is- -
tomi_mod
aktív tag
Az én oldallapom a köv szerint néz ki.:
Egy szabálytalan oldalú ''lyuk'' van rajta mint ha egy szikla üregből néznél ki a víz alatt. Blue hole néven találsz ilyen képeket. Plexi benne és erre lesz gravírozva két teknős.
Az ötlet csak részben saját, ugyanis az eredetije egy airbrush munka a tavalyi modverseny győzteséé... ...de én máshogy csinálom. -
tomi_mod
aktív tag
Hello!
Én a tatoo szó keresőbe (képkereső) való gépelését javaslom; így könnyebben találsz oldalt/akat. -én így szoktam-
Motívumokból nekem a Kelta stílusúak tetszenek a legjobban, bár egyszerűbb formákkal is szépet lehet csinálni.
Nekem a gépemen elöl alul, a venti elött van kivágva egy teknősbéka alakzat -a levegő jobban áramlik kört meg nem akartam.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Windows 10
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 4x be quiet! Light Wings 140mm PWM High-speed Látványos, brutális légáram!
- be quiet! Dark Rock Elite RGB Halk, brutális teljesítmény, prémium dizájn! 3év garancia
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest