Aktív témák
-
KMT
addikt
Hát elég szar helyeken nézhettél körül, ha ez a véleményed. Jó helyre kell bekerülni, és akkor megnyílik a világ. Sem a visage, sem a falco nem olyan nagy ritkaság, amit ne lehetne megtalálni a megfelelő helyen. (kipróbáltam, több albumot is simán találtam, minőségi .flac rippeket is)
De ez most olyan, mintha lemennél egy kommersz szórakozóhelyre, ahol rádió zene szól, és panaszkodnál, hogy nem beethoven-t nyomnak. Mindennek megvan a maga helye. -
-
cerberushu
csendes tag
A router kifogástalanul müxik nálam, engem nem izgat havi díja, de ha elromlik netán azonnal díjmentesen hozzák a cserekészüléket, szintén egy Netgear routert, sebesség csökkenést egyszersem érzékeltem, ha LAN-on közvetlenül a modemből vagy ezen a routeren jön át WLAN-on, nálam mindegy a sebesség ugyanaz (20/1). A készülék pedig nagyon dizájnos, nekem bejött!
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest