Hirdetés

Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz Grandi #2494 üzenetére

    Nem vezsed észre, hogy annak, akinek első körben válaszoltál az volt a problémája, hogy megint az mondták, hogy korlátlan, miközben továbbra sem az, és ebben igaza is van. Tök mindegy, hogy havi korlátnak, Fair Use policy-nak vagy akárminek hívják, attól még a korlát korlát marad.

    Az más kérdés, hogy a havi 250 giga már a file-cserélő felhasználók többségének is kielégítő mennyiség (vagy legalább is sokkal inkább, mint a 30/60giga, ami eddig volt). Ez kb. olyan, mintha én megpróbálnálak meggyőzni, hogy a fehér fal márpedig fekete.

    Az összehasonlításod meg, hogy hány dvd-t tud leszedni, már elmondtam miért nincs értelme, nem is mondta a srác egyébként, hogy neki nem elég.

    ''Egy átlagos felhaszánló akkor sem hoz össze 3 hónap alatt 750 gigát.''

    A szolgáltatók kalkulációja szerint egy átlagos felhasználó kb. 3-4 gigát hoz össze, és mindez úgy jött ki, hogy az átlagban ott vannak a keményen töltögetők is.

    Amúgy meg a UPC elég jól áll, legalább is ami a bixet illeti, mert átlagban egy jó 10gigabitjük szabad, szóval simán megtehetnék, hogy eltörlik a korlátot.

    A nasa-val kapcsolatban meg ne próbáld a saját butaságodat rám hárítani. Rossz példa volt a részedről, leírtam miért, ennyi.

    ''Nem vágom miért vetted fel akkor magadra ezt.'' Ha most arra gondolsz, hogy nem vagyok csellós, nos azért ''vettem fel'', mert nem szeretem ha hülyeségeket írogatnak, meg a nemlétező tudással kábítják a kevésbé hozzáértő felhasználókat. Ha írunk valamit, legyünk tényszerűek, pláne ilyen egzakt kérdésekben. Vagy korlátos, vagy nem. Nincs út a kettő között.

    jerry311: ez csak eddig volt igaz. Végigolvastam az új ÁSZF-et, és nekem az jön le belőle, hogy aki sorozatosan (a figyelmeztetések ellenére sem) tartja be a 250 gigát, attól elbúcsúzik a szolgáltató, mégpedig úgy, hogy a hűségidőből hátralévő hónapok kedvezményét is vissza kell fizetni. Tehát ez nem olyan, mint eddig a 30/60 gigánál, hogy csak korlátoznak.

    shev7: olvastam a hozzászólást. Természetesen mint írtam nem csak webtv-zek (abból a megabit körüli streamből nehéz lenne még nekem is 250 gigát összehozni), csak próbáltam reflektálni arra, hogy legális tevékenységgel is ki lehet tölteni az adatmennyiséget.

    Dchard

    [Szerkesztve]

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Aktív témák