Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nem figyeltem, előszor a meglévő indítúban szerkesztettem, nem ment, aztán beírtam valamit a Speciális ablakba, hogy terminalban kutyuljon. Az indító eltünt, külön berakva semmit nem csinál, de azóta boot után jelzi nekem ezt a terminal:
Figyelmeztetés: „/home/ubyegon/Franz” nem található, „/bin/bash” indul el helyette. Ellenőrizze a profil beállításait.
Nem kéne ennyit csuklaniuk a KDE-s fejlesztőknek, dehát ez van......
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Alapból nem akartam laptop tapipaddal semmit szerkesztgetni, de csak nem hallgattam magamra.

Egyelőre beraktam programként a Franzot, arról meg tippem sincs, hogy ezt a bootoló bejegyzést honnan töröljem, de majd meg lesz......
Ott van az autostart-ban és már van egy másik, a Franz ikonjával is. Nyomon vagyok.....KDE
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)