Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Szerintem semmi. Azt sem tudom, hogy mire jó, de utána olvasva hátrányát sem láttam. Ilyenre még sosem telepítettem, mindössze ezért lett most így. Egyszer meg kell próbálni. Túl nagy kockázatot nem láttam benne.
A prohardvernek nem tetszik reklámszűrő. Ki lehet ebben a csodaböngészőben ezt kapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Valami baja van a tápomnak
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest