Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #840 üzenetére
Kössz!
Megnéztem, nekem gyárilag OpenGL 2.0-ra volt állítva a Composition type, a QA native system pedig raster-re. Átállítottam 1.2 OpenGL-re, és Native-ra. Most sokkal gyorsabb. A fontok még ugyanolyanok, de majd guglizom ez ügyben.
A másik két dolog, ami most foglalkoztat:
1.) - Az install közben en_us-ra állítottam valamit hu-hu_utf8 helyett. Azt hiszem a locale-t. Azt akartam elérni, hogy angol legyen a konzol nyelve. Ez össze is jött, de most az ékezetes karakterek tűntek el a másik partíción a file nevekből, és krix-krax-ok vannak a helyükön Ezt hogy tudom visszaállítani?
2.) - Kipróbáltam, hogy net install-t választok. Viszont most nincs bundle managerem, és semmilyen grafikus szoftver kezelőm. Ez normális?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest