-
PROHARDVER!
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi
, mielőtt elballagtam, a MINT- ben mindkettőt átszerkesztettem a listád alapján és most már úgy néz ki repeszt a frissítés! Nem kellett semmi különösebb a gksu geditbe behúztam a fájlt és engedte szerkeszteni.
Az, hogy az Arch szintjén marad valami, azért nem olyan rossz, például a wikinél kifejezetten jó lenne!
Ha valamilyen böngészőt is engedne használni, főleg FF- et, az lenne az igazi, meglévő profilom miatt.Erre mondhatnál valami jó megoldást, mert a nagy frissítés előtt még át kéne olvasgatnom pár dolgot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged