- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Minap olvastam, hogy az USA nem hagy orosz (sic!) és kínai alkatrészeket beépíteni a kocsikba, merthogy mit művelhetnek vele, amit nyilván csak nekik szabad.
ABS, ASR oké, ha egy erős kocsit vezet a ember, a biztonság kedvéért, mert lehet, h 9/10 jól adagolom a féket/gázt, de ne szívjak (és más se), ha az 1/10 jönne be), a többi mind csak a szar hardver elfedésére szolgál.
No meg a vezető figyelmének elterelésére, arra viszont tökéletesek.
A másik, hogy régen nem akartam Alfa GT-t, mert milyen nagy (no meg fronthajtás), a minap meg nézem, milyen cuki, lapos sportkocsi áll ott a böszme batárok közt a távolban, hát közelebb érve nem egy Alfa GT lett?Szinte el sem hiszem, mekkora egy Countach, amely azért autó a javából.
dokanin: Volt Predatorom, Inteles, frankó gép volt (i5, GTX970), külső monitoron játszottam 1440p-ben magas grafikán kb. minden játékkal évekig. 6 és fél évesen még jó áron eladtam. Kutya baja nem volt, csak az akku csökkent fél órásra. Anno fele annyi fizetésből, mint a mostani, meg tudtam venni, a mostaniból meg 2* annyit kéne dolgozni egy hasonló kategóriájú laptopért, szóval nálam a laptop majd egy szép, nagy bőrönd lesz, amelybe bepakolom az asztali cuccot, ha utazom.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Áááá, az önvezetés a másik halálom, a szenzoroskamerás mindenséggel, meg a tablet műszerfalakkal.
Ha autó, akkor minél analógabb, annál jobb. Optimális esetben legfeljebb az ablak elektromos, meg a fűtés. Talán még a befecskendezés, de a tetőablak már jobb manuálban, ahogy a botváltó is, és még szervokormány sem köll. Raw is best.
-
Predatorr
őstag
Először megérteni kéne sokszor...
A „neked AI kell” reklámszlogent én úgy fordítom, hogy „nincs elég eszed, majd segítünk, szegényke”. Használom a természetest, amíg lehet.
Az önvezetés pl. eléri a ló/szamár/teve 100 000 éve szinte hibátlanul működő szintjét?Akkor ne adjon el nekem „intelligenciát”, aki még a kisebb feladatot sem tudja megoldani.
-
dokanin
aktív tag
Predatorból igazán lehetett volna AMD alapú is.
-
Predatorr
őstag
Az AI hívószó?
Persze, már akinek. Biztonságra ügyelőknek tutira nem.
-
ROBOTER
addikt
Az a 18-as olyan szolíd, hogy munkára is bevállalnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD/Chrome OS
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 1 TB M.2 NVMe SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest