Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PLC programozás
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
nem ugyanarra való, és a most piacon lévő mobiltelefonok nagyrésze pont azt nem tudja amit ez: hogy egy valamirevaló oprendszer van rajta egy koncepcionálisan és techinakilag is elcseszett app launcher helyett. a postmarketOS ezt remediálná, de pont emiatt a full zárt development ökoszisztéma miatt nagyjából féltucat eszközből lehet csak válogatni amikkel használati szempontból teljesértékű eszközöd lesz a normális rendszer alatt.
fogd fel inkább úgy mint egy zsebre rakható méretű UNIX "workstation"
-
Soderes
senior tag
Izgalmas projekt. Én szeretem ezeket a moduláris dolgokat. Bár nem tudom mennyi létjogosultsága lesz. De nekem tetszik.
Nagyon tetszik, ahogy meg van oldva a hütése és mágneses kezelőfelületek is. Az ára nagyon jó.
Amit nem értek, az a USb 2.0 és a Ethernet port.
Ezeket most nem tudom hova tenni. -
ripla
addikt
Nekem ezt a Star Trek kütyüt juttatta eszembe.
-
fatpingvin
addikt
nekem tetszik. bár a tech specs nem volt túl bőbeszédű, a SoC típusa nekem nem ugrott a szemem elé.
érdekes kezdeményezés, remélem lendületet kap. -
Érdekes projekt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest