Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Már hogy ne kellene neki áram? Ez nem mobil eszköz, hanem telepített. Kényelmi és esztétikai célból van vezetéknélküli jelátvitel. Én is úgy véstem a falat a médiaszekrény mögött, hogy az áramellátás / HDMI láthatatlan. Itt inkább a mobilról, tabletről, notebookról való vetítés a lényeg.
Sokkal nagyobb baj, hogy minden ilyen vezetéknélküli képátvitel veszteségesen tömörít, és engem nagyon zavar, pedig a WiFi ac-s. Egy prezentációnál, ahol slide-ok vannak, nem zavaró, de ha általános 4K képernyőként használod, minden váltás, görgetés után tizedmásodpercek mire kitisztul a kép. Airplay is ilyen, inkább a cuccot bekötöm és az egér/billentyűzet vezetéknélküli.
-
dkekesi
tag
Másik kérdés ennél az eszköznél, hogy áramot sem kell adni neki kábelen? Mert ha azt kell, akkor annyira már nem jó.
-
Márton
nagyúr
inkább a natív 4k-t reszelnék még a TI-nél, hogy az terjedjen el végre valahára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új Premieres UST projektor a cég saját, exkluzív adatátviteli eljárását használja.
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Gmail
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest