- Hobby elektronika
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Akciókamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Synthwave #12 üzenetére
Tényleg? Pedig már eszembe jutott, hogy lecserélem a monitorom egy TV-re és nem egy méregdrága monitorra... ráadásul TV jobb is lenne, mert van beépített hangszórója és nem kéne külön hangszórót raknom a monitorom mögé (mivel az egész asztalt elfoglalja a gépház meg az ultrawide monitor) vagy pl. tudok rá egyből IPTV-t rakni. Jó tudom, már Windows 11-nél is egyszerű Androidos appokat felrakni, de egyelőre nem élek vele.
-
Hogy mennyi?? 850 Euro a belépő modell??
Noormális Margit??
Én 4 és fél éve vettem az Acer ED347CKR monitorom 500 Euróért. Jó nem mini led, hanem VA, de a felbontása megegyezik ill. a 100 Hz-es képfrissítést tudja, ami nekem a mai napig elég (volt előtte 144 Hz-esem is már pedig).
Tudom meg kell fizetni a Predator nevet meg miegymás, de akkor is durván túlzónak érzem ezeket az árakat. Ahelyett, hogy a Ledes monitor olcsóbbá vált volna a Predator szériában, gyakorlatilag megtartották az árát és az Oledet meg fölé lőtték.
Így gyakorlatilag drágább lett, mint egy Oled tv. Grat., komolyan mondom röhej...
-
Addig lelkesedtem az 57" monitorért amig az árát meg nem láttam. De így is lesz vevőköre.
-
sittes79
addikt
Beneveznék egy ilyen széles monitorra, eddig egy 32"os 16:9 volt, amit nagynak talaltam eger+bill kombóval, kontrollerrel messzebről okes volt, szóval milyen egy 21:9 ehhez képest? meg kellen néznem egyet élőben
-
HThomas
őstag
-
HThomas
őstag
"57 hüvelykes, 7680x2160 pixeles felbontással és 120 Hz-cel"
VégreMondjuk az 1000R helyett lehet, hogy jobb lenne 2000R körüli hajlítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- Philips Evnia Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/Mini LED/1400nit/165hz/G-sync-Freesync/Ambiglow
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is/Beszámítok!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest