Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dr. Akula

félisten

válasz sb #10 üzenetére

"Cloud is tud ezt-azt amit otthon nem tudsz megoldani"

Főleg turkálást az adataid közt. Ha nyilvánosságra akarsz hozni valamit, ennél jobb helyre nem is tehetnéd.

Jó lenne a binyókat kiváltani valamivel, de amíg az SSD sérülékenyebb, addig mivel? Napi mentésre, ideiglenesen jó az is, de időnként át kell írni vinyóra mielőtt eltűnik. Ami akár kábelhibától is lehet, 2 Kingston XS2000-em is rendszeresen leformázódott mire rájöttem hogy a kábel a szar. Pontosabban nem szar, csak kevésbé zavarvédett, karcsúbb USB szabványra van hitelesítve, és amíg Gen 1-en kommunikáltak, addig jó volt, Gen 2-n meg már nem, és ezt nem volt képes a port és az eszköz lekommunikálni egymással, úgy döntöttek majd rájövök hogy elszállt mindenem. És természetesen csak leválasztás után szart be, tehát a következő rádugásig azt hihettem hogy minden rendben. És itt nincs Getdataback és hasonlók...

• Chiller

őstag

válasz sb #10 üzenetére

Azért "alkalmatlan", mert nem fér bele a laptopba. És nem akarom külön cipelgetni.

Nem mondom, hogy általános, de volt már, és mivel régi motoros vagyok (illetve van asztali gépem is, HDD-kkel, SSD-kkel), HDD-n tapasztalatom szerint ritkábban fordul elő. Nem kell nagy adatvesztésekre gondolni, de a múltkor a (tény, több éves) samsung 960 4tb sata2 SSD-mről pár tucat MB whatsapp kép elveszett... és nem örültem.

A cloud egy megoldás (használom is, módjával), de nem mindenre, és nem mindenhol. (nem véletlenül van laptopom, utazáskor nem mindenhol van rendes net).

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák