Hirdetés
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
Azért "alkalmatlan", mert nem fér bele a laptopba. És nem akarom külön cipelgetni.
Nem mondom, hogy általános, de volt már, és mivel régi motoros vagyok (illetve van asztali gépem is, HDD-kkel, SSD-kkel), HDD-n tapasztalatom szerint ritkábban fordul elő. Nem kell nagy adatvesztésekre gondolni, de a múltkor a (tény, több éves) samsung 960 4tb sata2 SSD-mről pár tucat MB whatsapp kép elveszett... és nem örültem.
A cloud egy megoldás (használom is, módjával), de nem mindenre, és nem mindenhol. (nem véletlenül van laptopom, utazáskor nem mindenhol van rendes net).
-
Dr. Akula
félisten
"Cloud is tud ezt-azt amit otthon nem tudsz megoldani"
Főleg turkálást az adataid közt. Ha nyilvánosságra akarsz hozni valamit, ennél jobb helyre nem is tehetnéd.
Jó lenne a binyókat kiváltani valamivel, de amíg az SSD sérülékenyebb, addig mivel? Napi mentésre, ideiglenesen jó az is, de időnként át kell írni vinyóra mielőtt eltűnik. Ami akár kábelhibától is lehet, 2 Kingston XS2000-em is rendszeresen leformázódott mire rájöttem hogy a kábel a szar. Pontosabban nem szar, csak kevésbé zavarvédett, karcsúbb USB szabványra van hitelesítve, és amíg Gen 1-en kommunikáltak, addig jó volt, Gen 2-n meg már nem, és ezt nem volt képes a port és az eszköz lekommunikálni egymással, úgy döntöttek majd rájövök hogy elszállt mindenem. És természetesen csak leválasztás után szart be, tehát a következő rádugásig azt hihettem hogy minden rendben. És itt nincs Getdataback és hasonlók...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az LLW DRAM-ról keveset tudni, de elvileg az év végére megérkezhet.
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest