- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egér probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
TNT időszak (nem tegnap volt
) óta a következő gyártóktól volt kártyám: ASUS, Inno3D, MSI, Gigabyte, Abit (isten nyugosztalja...
), szóval egy pár. amit gond nélkül és nyugodt szívvel bárkinek ajánlok ezek közül az az Inno3D. a többiekkel kisebb-nagyobb nyűglődés mindig volt. most is tőlük van a VGA a gépemben, és szerintem a következő is ilyen gyártmányú lesz.
persze, ahány tapasztalat, annyi javaslat, de talán nVidia fronton ők az egyetlenek, akiknek a kártyájával még nem szívtam. -
anulu
félisten
válasz
DeathAdder #62 üzenetére
CP-ben felhúzol mindent, és FG nélkül 1440p-ben a 4090-et is megeszi.
-
anulu
félisten
válasz
Alogonomus #60 üzenetére
vagyok annyira szerencsés/peches, hogy ez nem érv nálunk.
az ő részéről ez egy valid-abb dolog lenne
-
anulu
félisten
válasz
Fücsök007 #58 üzenetére
alapvetően a teljesítménybe ment bele a pénz, nem az esztétikába.
nem mondom, hogy "sleeper", de semmi olyan "hűűűű" dolog nincs benne (gyári ház ventillátorok + Deepcool LS720). (ötletem azért bőven lenne, főleg elnézve az EKWB CES videóját), de asszony nem akarja az approve plecsnit rányomni a bevásárló kosárra
).
-
anulu
félisten
persze, a normális ház alap kellene, hogy legyen. nálam ASUS GT 501-ben lakik a cucc, és pl iRacing (7680x1440, tökig tekerve minden, 1 visszapillantóval) GPU-Z alapján néha picit felpörögnek a ventillátorok, de pár másodperc után le is állnak.
szvsz egy ilyen kártyánál alap kellene legyen, hogy nem valami dzsunkatech case-be pakolod be.
-
anulu
félisten
válasz
Alogonomus #38 üzenetére
sajnos ennyit a csodás ASUS-ról: ASUS ROG STRIX RTX 4090 - A paszta "kifogyott", PAD nem is volt. (youtube.com)
félreértés ne essék, nagyon szeretem a cuccaikat, de GPU-nál biztos, hogy nem fizetném ki azt a pluszt, amit kérnek.áramfelvétel... tekintve, hogy power throttling-osak a kártyák, ezért max arról beszélhetünk, hogy 450/550 vagy még nagyobb engedélyezett W mennyiséget szürcsölhet.
nagyjából a fejem rá, hogy ha adott órajelen egymás mellé rakjuk az Inno-mat egy Strix vagy Suprim-mel, hibahatáron belül lesz az áram felvétel.
ventillátor meg... 60 fok alatt be sem kapcsolnak a kártyámon, 68 foknál többet normál használat mellett nem láttam.
-
anulu
félisten
válasz
Alogonomus #26 üzenetére
Aorus, Suprim talán, Strix szerintem valahol $1100-$1200 között lesz.
btw, szerintem hót felesleges ezeket a kártyákat megvenni. egy Inno3D, PNY, MSI Ventus sem lehet lassabb, mint a gyári spec, viszont személy szerint nem látom az eye-candy-n túl a hozzáadott értéket pl egy Strix-ben. persze, pár 10 Mhz gyári OC, de egy MSI Afterburnerrel kb 5 másodperc azt beállítani. de annak a $150-$200-nak jobb helye is lehet. -
anulu
félisten
US árakat nézve (pcpartpicker szerint) $950 és $1050 között vannak az XTX-ek. ez messze nem a "jóval olcsóbb" kategória szvsz.
mivel a 4070TiS egy cut down A103 lesz, egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy 1440p-ben meg fogja szorongatni az XTX-et, RT-vel pedig le is hagyja. $800 körül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A régóta pletykált három modell hivatalosan is bemutatkozott.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest