- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.Edit
tag
Azért ha nem lenne jelen egyszerre 3 egymást követő képkocka körvonala a kontrasztos részeken sokkal nyugodtabb lennék. Mert valószínű nem csinálja meg a 0-255 (teljes ki-be) váltást egy frissítés alatt.
[ Szerkesztve ]
Csíramentes, mosott-szárított belsőség eladó.
-
törölt tag
A HDR pedig nem ilyen, ott vagy a tévével, vagy a beállításokkal van valami, vagy mindkettővel. Beszélj esetleg szakemberrel, aki rámér a képre. Vhiktor (OLED TV topikban megtalálod) pl. biztos, hogy aktívan foglalkozik profi kalibrálással.
Látványosan fakó akkor szokott lenni a kép, ha a forrás (nálad ez a PC, gondolom) feketeszintje magas (full RGB annak számít), a tévé viszont alacsonyra van álllítva. Ezeknek egyeznie kell, de a Q80-on csak van Auto állás is. Azért leírtam, hátha.
#2 tutitibi
Nekem az a tippem, hogy rengeteg a pénz a gamingben. Némelyik "játékos" hardver ráadásul teljesen más célra is kiváló lehet. OLED monitort munkára épp nem vennék mondjuk, ha a munka többnyire statikus elemeket jelent.[ Szerkesztve ]
-
Én a HDR-t sikeresen megutáltam egy életre pedig egy Q80T QLED TV-m van.
Tönkreteszi a játékok színeit, minden tiszta fakó lesz tőle.
Filmeknél jó de akkor is csak úgy ha a TV saját lejátszóján játszom le.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
törölt tag
A képaránya különleges, de biztos nagyon klassz lesz. Végre PC-hez is szállingóznak a különböző OLED kijelzők. Sokat dobnak a játékélményen, monitorok közül valószínű ilyeneken lesz a leglátványosabb HDR.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung F24T370FWR - FHD / IPS / 75Hz / FreeSync 2 / Gaming & Üzleti Monitor - Ár alatt! - 2db van
- Samsung Odyssey G7 4k - 3840x2160 4K, 144Hz, AMD FreeSync Premium Pro, Nvidia G-Sync monitor eladó!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Külső monitor új 6hó jótállás!
- Samsung S24D590PL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest