Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacus

őstag

válasz Ablakos #613 üzenetére

gyakorlatilag minden megváltozott, így a rossz, hogy egyáltalán tanulnom kellett, foglalkoznom vele, és még mindig van ami nem megy. :(
    (pl az "új" kernellel nem indul a laptopom, nem megy az xrdp, pedig a vnc-t nagy nehezen sikerült jól beállítani, a wine repoból feltéve nem megy rendesen (32 és 64 bites kavarodások), egy éjszaka ment rá, hogy egy frissebb wine-t belefordítsak, a gnome 3-t nem tudom megszeretni, és még biztos sorolhatnám)

A hatos Centos kiválóan teszi a dolgát az általam telepített szervereken mindenhol az van, nem akarok egyelőre áttérni. A baj, nyilván az, hogy nem látom még a hetes előnyét. Pont úgy vagyok vele mint a win7-tel, hogy tudom, nemsokára lejár a support, még biztonsági javításokat sem kap, de a win8 és a win10 se győzött meg, csak a (számomra) nyilvánvaló hátrányukat látom, akkor mire jó?
    (persze kíváncsi vagyok ennek is a végére, mert ha jól tudom akkor a windows pc-k több, mint 50%-n még win7 fut, ezt nem biztos, hogy olyan könnyen leírják, mint az xp-t)

A centos meg megy előre, várom hátha a 8-as tetszeni fog :)

Új hozzászólás Aktív témák