Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PEPE85
senior tag
3600 az más. Akkor a másik népprocit Barton 2500@3200 én is 200-as FSB-vel nézem meg 3-8-3-3 idozítéssel. Ez nagyon ratyi mivel az én 333-asom 500-at viszi 3-8-4-4-el. Neked MeteBench 3600 pont, majd nyomok egy eredményt én is neked este. 10k-ért hol vettél ilyen 2.4-es procit? Én dobozos újat bruttó 16-ért láttam kiskerben szóval olyan 14-15k lehet itt PH-n.
-
PEPE85
senior tag
Érdekesség kedvéért érdemes lenne teszteket nézni. Bartonból a népprocesszort vegyük 2500@3200 amit 10*220-ra állítunk, így 440-en megy a RAM. A te esetedben, ha 220-ra állítjuk az FSB-t, akkor 3960MHz-en megy a proci ami kicsit hihetetlenül hangzik, hogy gyári hűtéssel megy annyit, nah mindegy(lehet ezek a Celeronok tényleg nagyon tuningolhatóak). Így ugyan azok a RAM-ok, ugyan olyan időzítésekkel, ugyan akkora MHz-en futnának, így már elég jól össze lehetne hasonlítani a két processzor teljesítményét persze azért nem a legszutyokabb lapokkal tesztelve. Mondjuk egy Abit IC7 és egy Abit NF7 rev 2.0 tökéletes lenne. Ha ezt megcsináltad, akkor kíváncsian várom az eredményeket képekkel és akár szöveggel dokkumentálva.
A Barton-os részt vállalom szívesen és IC7-es lapom is lenne tesztelni, de akkor kéne a procid. A RAM-ok a sajátjaim lennének persze 
AMD proci újonnan egy év garival, tesztelve max 20k, Celeron D 2.4-es tesztelve 4Gigán
egy év garral 15k. Ezek megközelítőleges PH-s árak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

egy év garral 15k. Ezek megközelítőleges PH-s árak.