Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kalandor
üzenetére
4 évig tanultam jogot. Persze nem felső szinten. De főleg polgári jogot. Lehet, hogy nem értek hozzá. De fordultam már ügyvédhez és rendőrhöz is ezügyben. És érdekes módon mind azt mondták, hogy annak az esélye, hogy a rendőrség megkeressen és tanúskodni hívjanak egyenlő a 0,00-val.
Azzal ellenben nem vitatkozom, hogy némileg összefüggéstelenül fejtettem ki a dolgot. De a lényeg, hogy hivatalosan engem nem fognak hívni sehova.
Én a rendőrségnek is olyan vagyok mint nektek. Csak egy fórumban irogató senkiházi aki lehet, hogy csak kamuból állítja, hogy ő volt a felnyomó. Főleg minthogy a brfknak is három különböző emailről írtam. Igyenesről. Internetkávézóból. És még csak nem is itthon a városban.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- 3D nyomtatás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Eredeti játékok OFF topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos autók - motorok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro Max 128GB graphite
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest