Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
radamsky
üzenetére
Nem tudom mennyire vagy tisztában a joggal. A bejelentés és a feljelentés között kisebb szakadék van. A feljelentésnél van alperes és felperes nomeg tanúk. A bejelntésnél az ügyészség emel vádat hivatalból. Nincs felperes ill. az ügyészség az. Ja és ebben az esetben nem kell tanú. Mert az ügyészség csak biztos bizonyítékkal emel vádat. Mert nem akar pénzt bukni. És nem egy névtelen bejelentőre fog vádat alapozni.
Valaki írta, hogy megveszi az ipmet. LOL. Tedd meg. De ha utána a fórumban levőket nyomom fel. Akkor nem kell ipt megvennem. A rendőrség begyűjti hivatalból te kis naív. Egyébként nincs ilyen szándékomban és nem is volt. Én is csak figyelmeztetek mint valamelyik előttem szóló.
Valaki írta, hogy biztos BP-vagyok. Ha már ír ebbe a topicba valaki legalább vegye a fáradtságot, hogy elolvas mindent. Írtam már, hogy nem vagyok BP-i. De felutazok, a vásárlás névtelensége miatt.
Az eddigi hozzászólásokból ítélve nem közelednek az álláspontok. Ezért úgy gondolom nincs mit írnom innentől. Leírtam mindent amit erről gondoltam. Nem kérdeztek semmi újat amire eddig nem válaszoltam. Az egy dolog, hogy van olyan akinek a válasz nem tetszik. Ettől még nem lesz másik.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Yettel topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest