Hirdetés
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
Szerkesztés 2, csak letelt a 8 perc...
Nem veszek semmit legálisan, amit olcsóbban be tudok szerezni illegális forrásból. Az engem nem érdekel, hogy ezzel másnak ártok, mert nem az én bajom, és mielőtt bárki fikázna ezért engem (bár nyugodtan lehet, megértem) erről szól a kapitalizmus! Nem a másik átbaszása, hanem a konkurencia tönkretétele törvényes eszközökkel, Ha megnézitek, mindenhol ez van (pl. a Philips is a konkurenciát akarta csökkenteni / tönkretenni azzal, hogy a Princo forgalmazását megakadályozta vagy mi a fene). ''Okosak élnek, buták halnak''. Hidd el, hogy van a környezetemben elég vállalkozó, látom, hogy mit csinálnak. Van olyan vállalkozó ismerősöm, aki az utolsó papírlapról is számlát ad, az ő helyzete egyre nehezebb, egyre nehezebben megy a bolt. És van olyan is, aki néha mellőzi a számla kiállítását és a valóságbnak megfelelő könyvlést, ő vígan megvan, fellendülőben van a bolt. Na de tényleg nem erről szól ez a topic.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- Apple watch Ultra 2 megkímélt acél szíjjal
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest