Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Aktív témák
-
Witlok
tag
A CD nyilvántartási problémára én pár hónapja találtam egy összetett megoldást:
- 150 db-os motros CD tartó, a kiválasztott CD-t az ajtóhoz mozgatja és kiadja - sajna az olvasóba még nem tudja berakni :(
- USB-n keresztrül összeköthető a géppel, de magában is jól használható
- a hozzá adott program tetszőleges számú tárolót lekezel (persze az USB specifikáció határt szab a használható eszközök számának)
- a program korrektül TWAIN driveren keresztül lekezeli a scannerem - így egyszerű a CD borítókat beolvasni
- aránylag könnyű keresgélni benne akár borítóképek alapján is - ráadásul tud nyomtatni katalógust az adatbázis alapján - jóljön, ha elcipelem valahová.
- szerintem megfizethető (ha a 30-50 darabos műanyag tartókból vennék annyit amennyivel 150 CD tárolását meg tudom oldani kb ugyanott vagyok és még nincs benne a kényelmi elektronika motoros tálcával és a PC-ről történő vezérlés)
Nekem bevált, bár a progija többet is tudhatna és sajna csak akkor muxik, ha érzékeli a CD tartót...
Ha valakit érdekel akkor a depo-ban keressen rá a CD könyvtárra.
Aktív témák
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- Synology NAS
- Horgász topik
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest