Hirdetés
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tápos kibeszélő offtopik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
Aktív témák
-
karib
addikt
Hát, ha el tudod adni, akkor nem muszáj megtartani. Ha viszont csak a polra tennéd, az felesleges.
Eddig nekem is 2 meghajtóm volt, mert kímélni akartam a drága írót. Ma viszont már olyan röhejesen olcsók az írók, hogy feleslegesnek ítéltem a második meghajtót. Így viszont nem tudsz CD-ről CD-re másolni, de ez valszeg nem a legnagyobb gondod :)
A CDRW-k élettartamáról nem tudok mit mondani, nincs elég tapasztalatom. Egy régi 4x Plextor biztos atomabbul van megépítve, mint akármelyik mai író, viszont azóta sokat fejlődött és egyszerűsödött is a meghajtók technikája, tehát valszeg bírják a strapát. Ha nem nyüstölöd állandóan a drive-ot, akkor egy is elég (én csak telepítésre és adatmentésre használom). Viszont ha 24h zenét hallgatsz róla, akkor talán kíméletesebb megtartani egy olvasót melléje...
Amúgy valszeg a CDRW + DVD páros a nyerő, nekem is ez volt, csak sose néztem DVD-t, így kihajítottam :D
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- BMW topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Google Pixel topik
- AliExpress tapasztalatok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest