Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
montressor
aktív tag
>Melyik záridőtartományban látszik pontosan? (1/2s-1/30) 1/1000-es záridőnél is ott van, >mert akkor nem hot pixel lesz?
>Egyébként a gépek általában 1/2-1 másodperces záridőtől szokták szűrni a zajt és hot >pixeleket.
Igen kb onnan nem látszik. Tehát 1/2től 8sec ben nem látom. De alatta 1/1000-től 1/2 ig látszik.
>Szerintem nincs ellentmondás abban, amit írtam.
Nem nincs. Arra értettem, hogy a jelenség nálam pont fordítva működik. A rövid záridőnél van hot pixel, hosszabbnál nincs.
>Egyébként ha ''normális'' értsd az egyéb paramétereket figyelmbe véve kézből >bemozdulásmentes képet adó záridőnél jelentkezik a probléma akkor hot pixel esetén is >garanciás tud lenni a dolog, mivel gyakorlatilag minden képen látszódhat.
Igen ez nagyjából igy is van. Nyári, napfényes képeken is láttam a hotot. Bár nem mindegyik képen vettem észre. Tegnap mikor tesztképeket csináltam (letakart obival) akkor az 1/2nél kisebb záridősöknél mind ott volt. Gondolom gari szempontjából a garijegy a mérvadó, bár nem hiszem, h külön kitétel lenne a hotpixelekre. Ilyenkor bemegyek, viszem a gépet, laptopot fotókat, és arra hivatkozok, h normál körülmények között, rövid záridőknél nem szabad pixelhibának lenni a képen?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Gamer Egér RGB!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest