Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ASUS notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
oxforte #22019 üzenetére
Ha a 13.1-est sikeresen telepítetted, akkor meg fogod találni azt a gpu méretezést amit a kolléga a másik topikban linkelt neked.
Az valóban kevés. Akkor a driver nem jó ami az AMD oldalán van. A notbook gyártó honlapjáról kell letöltened a legutolsót. Mi a gép pontos neve?
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz
oxforte #22016 üzenetére
Ha ez feltelepül, akkor a vga-dhoz elérhető legfrissebb driver lesz fent a gépeden. Ehhez frissítés már nem is fog érkezni.
De szerintem olyan játékokkal teszteld, amik támogatják az 1280x800-as felbontást, ne a Strongholddal. Mondjuk engem konkrétan nem zavarna, ha 4:3-ban menne, mert legalább nem lenne elnyújtva. -
Alister71
nagyúr
válasz
oxforte #22012 üzenetére
Elsősorban keresd meg a gépedhez ajánlott legutolsó mobil drivert. A notikat annyira nem ismerem, csak futólag fordultak meg nálam, míg feltelepítettem, majd adtam vissza a gazdájának.
A 13.1-es a legutolsó amit ajánlanak a te vga-dhoz. Én a 32 bitest linkeltem, ha 64-es rendszered van, akkor azt töltsd le.[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz
oxforte #22006 üzenetére
a Stronghold Crusader elég régi játék és nem támogatja a wide felbontást. Az alapjáték max felbontása 1024x768. Ha a monitorod úgy van beállítva, hogy 4:3-as felbontásnál automatikusan 4:3-ra állítja a képet, a driver nem valószínű, hogy ezt felülbírálja. A monitorod menüjébe keresd meg ezt a beállítást, és ha neked nem jó, hogy a 4:3-as képet normálisan jelenítit meg, akkor állítsd át wide-ra. ekkor majd jól szétnyújtja a képet és kellően el fognak torzulni az alakok.
Mindamellett ha leírnád, hogy milyen vga-d van, kapnál még pár ésszerű magyarázatot. Mert mondjuk egy HD3000 vagy HD4000-es Radeonra nem is fog felmenni az új driver.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz
oxforte #22008 üzenetére
Ha futtatod az Install Manager-t, a legalsó az Express Uninstall, az mindent levesz, azzal kell törölni. Utána mehet az új driver egyéni módban, és nézd, hogy mit rak fel. Ha a Display Driver nem akar felmenni, akkor eszközkezelőből kell telepíteni, arról a helyről, ahova a telepítőt kibontottad.
-
MasterMark
titán
válasz
oxforte #22006 üzenetére
Én javasoltam a GPU méretezés bekapcsolását. A GPU grafikai processzort jelent.
Azt mondtad a másik topikban, törölted az előző drivert. Akkor mégsem?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd