Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SI
tag
válasz
stefyY #24541 üzenetére
Futtatás: regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE /SYSTEM /CurrentControlSet /Control /Class {4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}000"
Itt kell lennie egy Catalyst_Version stringnek, aminek az erteke esetedben 13.11
Ezt ird át: 13.12 -re.
UI: #24517 DIEGO
Én is így csináltam és jó[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz
stefyY #24534 üzenetére
Én eddig is arról beszéltem, hogy lehet hibás. De 2D-ben pont a kevés kraft tud ilyet produkálni. Lehet hogy érzékenyebb egy tuningra pl, de megnézheted AB-rel fixálva a feszt. Ha nem jön elő, akkor itt a bibi, VRM-ek nem 100-asak, legalábbis az AMD speckói szerint. Erre írtam, hogy Sapphire nem szokott gyengébb alkatrészekkel kártyákat építeni, de előfordulhat éppen. Anno nV-n GB karikon ált. nem jött elő hasonló hiba, amikor minden más gyártónál borulgatott.
AMD-nél hosszú évek óta azt látom, hogy bizonyos kártyákon előjönnek a hibák, másokon meg nem, és persze utóbbiak tulajai ált. fennen hangoztatják, hogy jó a driver, user error van. Én nem tartozok közéjük.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz
stefyY #24511 üzenetére
És az miért zárná ki, hogy egy következővel meg van?
AMD-nél inkább az a fura, hogy 8 hónapig nem volt.
Nyilván persze azt a drivert érdemes használni, amelyikkel OK a rendszer, 13.12-t még nem volt érkezésem kipróbálni.
adamssss: HA AB-t használok, nem veszi vissza a sávszélt, de nem is fogyaszt többet azonos feszen, legalábbis Aida szerint.
gog: Meg a hibákat elcsalni.
Ja, ez az optimalizálás.
Aethel: Kezd érdekelni az új driver. A végén a Mantle-lel is az lesz, mint anno a régi CF-rel: annyira bugos volt, hogy inkább letiltották a régebbi chipseteket, ott buktam el anno az AMD + CF-ös konfigomat. 3870-eknek kellett volna az új driver, az alaplapban meg nem működött vele a CF, régivel működött a CF, viszon 20%-kal lassabbak voltak a kártyák. Optimalizálás, ja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 3
- NBA és kosárlabda topic
- Xbox Series X|S
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...