- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Hardverben erősít a Tab Active5 Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Gamepad
- Hobby elektronika
- Arcade jellegű kontrolleren dolgozik a Sony
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuel
tag
válasz
Lacccca87 #39896 üzenetére
Egy Ryzen 1700-al jó lesz szerintem, de a hűtés is gyári, nem lehet buherálni nagyon ez HP.
Nincs vele gondom eddig, csak hogy gyenge a proci, az meg használt van jó árba, maximum tanulópénz lesz újból hogy többet ne vegyek brand gépet. A micro laggokhoz hozzászoktam. Sose volt jó gépem, akár épített, akár a mostani brand. Talán egyszer mikor bejött a 2mag, ott még jó volt nálam minden. Amúgy sikerült az RX 550-en a ventilátorfelpörgést megoldanom, driver gond volt, mivel én leszedtem az ajálott frissítések mindig telepítéskor és utána gyalultam le a legvégén mindent, AMD Remover Clean-el, csak hát valamiért behülyült, nem szedte le az AMD progi, DDU-t nem használtam még, majd legközelebb talán kipróbálom azt is.
Köszönöm szépen mindenkinek, hogy ilyen segítőkészek vagytok!u.i.: Megyek már manapság a saját fejem után, öregszem is, sajnálom ezt a kellemetlenséget, hogy túl elmélyültem ebbe a topikba is és ilyen dolgokat hoztam fel, tanulni lehet belőle, mint bármiből. Maradok AMD párti még mindig, nekem nem hiányzik hogy olvadjon a kapcsoló.
Üdv.
Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged