Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
Nahh nekem csúnyán bekavart elsőre ez a driver.
Bár én ált nem szedem le az előző változatot csak ráküldöm a következőt. Így tettem most is. Azelőtt ugyanezzel a metódussal nem volt gond..most viszont...hijjj
9800pro-ma van (his IceQ) de ha pl görgettem sima böngészőben úgy frissítette a kpet mint egy ősi pci-os TSENG..szaggatott...nyomoronckodott..Ati kontrol panelban állítgatáskor meg vagy 3x behangyásodott a kép(színes csíkozódás vízszintesen) Csak reset-tel és így újraindulással tudtam kirántani ebből a kómából..
úúú mondom itt gáz van..Na ráindítottam az C:\Program Files\ATI Technologies\UninstallAll\AticimUn.exe-t ráengedtem mint a pitbullt..na az legyepálta..gép újraindít...412 catalyst telepít..újraindít és mos JÓÓÓ (koppkopp asztalon).
Néha biza nem árt legyepálni az előző verziók szemeteit mert nem mindíg bír el saját fajtájának frissítésével és persze az XP nyavajáival a catalyst
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 256GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest