Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudom megoldani a Gems vásárlást ha az OTP letiltotta az onnan történő vásárlásokat ?
Más kártyáról próbáljam, vagy hogy ?Valamint a Quest Compilation Card mit csinál, van nekem egy de nem tudom kiváltani a Hero Talentre ami 300 gemset ad, arra nem tudom elhasználni s nem tudom megcsinálni a Questeket Tipp ötlet?
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Permet Elek #4630 üzenetére
OK CSÁ!
masterfghdd: Újoncok véleménye nem érdekel köszönöm !
-
tomrRRR
senior tag
12.5k mightom van szeretnék csatlakozni guildhoz.
Feltételem:
-Boss 3 challenge leginkább este fele 7-8-9 órakkor
-Lehetőleg kapjak is HB-t ne 5 perc alatt végezzünkTermészetesen a napi vagy heti shardokat teljesítem azzal nincs problémám van elég shardom.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
masterfghdd #4611 üzenetére
egyet nem találtam ami jó. HUNNIIA olyan klán nincs, androidon van egyáltalán? A feltételek jók de csatlakozni nem tudok mert nem találja a szervert
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
12500 mightom van, szeretnék csatlakozni egy jól működő guildhoz, ahol boss3 challenge van, 10-20 ezer mightig vannak emberek, s lehet kapni HB-t.
Valahova tudok menni? -
tomrRRR
senior tag
válasz
Permet Elek #4569 üzenetére
Az milyen és még elkér napi 40 shard adót
Állat.
Az ,,Elite" klánba a Boss Challenge nem is megy hiszen 1 perc alatt beütik a 180as moltanicával. + megy a perma stun -
tomrRRR
senior tag
válasz
Bazsa14 #4565 üzenetére
Köszi ez jó ötlet
Erre még nem is gondoltam.
masterfghdd, robertinyo70 Köszönöm segítségeteket, haverom windowson szerveren játszik, vagy windows alapon úgy mondom
Volt gemse s megkérdezte tőlem, hogy mire való ezek mondom pörgess vele inkább ne használd fel az épületek fejlesztésére. Most kezdte 1500 mightja van, mondtam neki pörgessen hátha bead neki valamit, s kapott egy Immortepet 3/5 bersekkel 20% attack speeddel xD mondom szopd ki
Nekem eddig 6 legendarym van de ilyen magas még nincs
-
tomrRRR
senior tag
Most gemseket gyűjtök van eddig 1400 azt szeretném kérdezni, hogy hogyan érdemes pörgetni egyesével vagy hármasával ? ? ?
Valamint gyűjtsek még gemseket vagy 1400 ből tud adni legendary heroest?
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Guildot keresek 11500 mightom van. Androidon játszok.
Olyanra lenne szükségem ahol este van a Boss Fight. -
tomrRRR
senior tag
Hogyan lehet folyamatosan stunnolni a Bosst ? Milyen champion szükséges hozzá?
-
tomrRRR
senior tag
válasz
wredchuhuhuh #4477 üzenetére
mennyien vagytok?
-
tomrRRR
senior tag
válasz
wredchuhuhuh #4469 üzenetére
grat
milyen alapon milyen verseny volt freezeout cash?
-
tomrRRR
senior tag
válasz
wredchuhuhuh #4466 üzenetére
jó neked én meg nyertem 20 ezret pokeren melyik a jobb?
-
tomrRRR
senior tag
válasz
robertinyo70 #4464 üzenetére
nekem is levan tiltva kurwa annyukat, van egy másik bankkártyám azon hogyan tudom megoldani?????
Másik mobilból hogyan tudok átlépni??
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy gond, mindig elutasítja a kártyámat ez a buzi Castle Clash game. Akarok venni gemet de nem tudok. A kártyámon van pénz, lehet, hogy az a gond, hogy nem azzal a sim kártyával veszem a gemet amivel eddig vettem??? Tabletet használok most egy t-mobilos simet tettem bele, mert eddig vodafonos kártyámmal vásároltam csak az szabványra lett vágva micro simre.
Szerintetek mi a hiba?? A bankkártyához a megadott telefonszámmal lehet csak indítani a tranzakciót? a vásárlást?
-
tomrRRR
senior tag
válasz
robertinyo70 #4435 üzenetére
mightod mennyi?
-
tomrRRR
senior tag
válasz
robertinyo70 #4429 üzenetére
gratgrat. egyesével pörgetsz?
-
tomrRRR
senior tag
válasz
robertinyo70 #4426 üzenetére
Ha rászánsz 5 ezer FT-ot a játékra, akkor kapsz 4000 gemset (25% promotion mellett) mindig akkor érdemes venni gems-eket amikor event van 25% promóció! Hétfő hajnalban fog lejárni ha jól tudom hétfő 24:00 lesz még 25% promoció!!!
Bár ez lényegében a szerencsén múlik, ha event időszakban pörgetsz akkor nyithatsz ládákat is amik szintén tartalmaznak legendary hősőket, cupid + moltanica + pumpkin duke.
50 ezer gems az durván 50.000 FT, s garantáltan kapsz egy hőst. Nekünk magyaroknak ez sok, a külföldiek szarásig veszik a gemseket s pörgetnek. Bár 1 év alatt ha 50 ezer ft ot költesz úgy hogy a fizetésed 200 ezer ft havi az s tudsz félretenni játékra szórakozásra akkor megéri!
Bár nekem a szórakozás a pool billiárd + a magyar billiárd. -
tomrRRR
senior tag
sziasztok!
Mire ,,basztátok" költöttétek el a gems-ket ? Pörgettem 4x 150-et semmit nem adott ki, mire költöttétek?
Boss fightnál melyik a legjobb hős? Tudnátok írni stun heroes-at? -
tomrRRR
senior tag
Kösz szépen, nem rég kezdtem el van 10 ezer might-om, de a legjobb hősöm még a Ninja amit azonnal kipörgettem legelőször, 1 ből 1, majd paladin, druid, thunder god, meg executioner.
Arénába mit használjak majd? Champion vagy Succubust?
Hogy érdemes pörgetni egyszer vagy háromszorosával ?
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Azt akarom kérdezni, hogy Cupid, Snowzilla, Pumpkidduke meg a többi legendary hőst hogyan tudnék szerezni?
Most akarok venni 10 dollárért gems-et. Miután ad legendary skint?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest