- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
laci1892 #2464 üzenetére
Nekem ettől egyszerűbbnek tűnik az, hogy megnyomom az adjust gombot az órán, majd nullázom egészkor a másodpercet.
Ráadásul általában azért vesz az ember multiband órát, mert nem akar szórakozni a beállítással. A beállítással nekem semmi gondom nincs, én még szeretem is. De nyilván valaki nem szeret vele szórakozni. És ehhez képest még hogy mobiltelefonnal szórakozzon valaki vagy csak azt figyelgesse, hogy miként kell letenni az órát, hogy jó legyen, az szerintem gáz kategória. Kb olyan mintha elektromos autót aggregátorról töltene valaki.
Ráadásul mikor használtam még a Wave Ceptor órát, akkor határozottan bosszantott mikor reggel nem volt ott a kis antenna jel. Ez persze csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Call of Duty: Black Ops 7
- Synology NAS
- Milyen program, ami...?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged