- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Objektívek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
kretenallat
senior tag
izlesek es pofonok... en alapvetien az ikonoket kedvelem meg a ket szint... esetleg harmat... otthon van vérvörös meg fehér, arrol elvileg otthon van kepem, a mostanirol ami itt van a koliban csak rendes fotom van... ez fekete fehér vörös.
en ugy csinaltam h felrajzoltam grafittal amikor jonak iteltem meg kihuztam alkoholos filccel, átlátszo foliat huztam ra. kivagas lehuzni arrol amit at akarsz festeni lefujni hagyni megszaradni lehuzni a tobbit. viszont az akrilfestek konnyen karcolodik :( nem szeretem, a kovetkezot biztos h nem azzal festem le (monnyuk az egyik nem lesz festve,, szeretem a nyers szurke femszint.) -
kretenallat
senior tag
szep... amit en csinalok az kicsi lesz, hangszigetelt, nem lesz benne egy eromu (szuleimnek lesz karacsonyra h megtanuljak hasznalni a szamitogepet [ugy kezelik mint a kozellenseget... vagy mint magat a satant :)
sajnos meg kell tanulnom vizhutest csinalni mer penzem nem lesz arra sem :) de legalabb hozzaerto ismerosok vannak a csaladban.
// ezidaig jobbara csak festettem a hazakat. //
Aktív témák
Hirdetés
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- YouTube
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motoros topic
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xbox tulajok OFF topicja
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest