Aktív témák
-
kretenallat
senior tag
izlesek es pofonok... en alapvetien az ikonoket kedvelem meg a ket szint... esetleg harmat... otthon van vérvörös meg fehér, arrol elvileg otthon van kepem, a mostanirol ami itt van a koliban csak rendes fotom van... ez fekete fehér vörös.
en ugy csinaltam h felrajzoltam grafittal amikor jonak iteltem meg kihuztam alkoholos filccel, átlátszo foliat huztam ra. kivagas lehuzni arrol amit at akarsz festeni lefujni hagyni megszaradni lehuzni a tobbit. viszont az akrilfestek konnyen karcolodik :( nem szeretem, a kovetkezot biztos h nem azzal festem le (monnyuk az egyik nem lesz festve,, szeretem a nyers szurke femszint.) -
kretenallat
senior tag
szep... amit en csinalok az kicsi lesz, hangszigetelt, nem lesz benne egy eromu (szuleimnek lesz karacsonyra h megtanuljak hasznalni a szamitogepet [ugy kezelik mint a kozellenseget... vagy mint magat a satant :)
sajnos meg kell tanulnom vizhutest csinalni mer penzem nem lesz arra sem :) de legalabb hozzaerto ismerosok vannak a csaladban.
// ezidaig jobbara csak festettem a hazakat. //
Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest