Új hozzászólás Aktív témák
-
syab19
tag
válasz
mr_ricsi #247 üzenetére
Jelenlegi helyzet:
Sajnos, a leírtakkal próbálkozom, de nem sikerül megszüntetni a hibaüzenetet.
Amikor test patternt akarok nyomtatni akkor 5öt villog és kész.
Csak akkor tudok a programból kilépni, ha kikapcsolom a nyomtatót.
Egyébként semmi nem történik.Annyi kérdésem lenne csak, hogy amikor bezárom az ajtót és elengedem a power gombot akkor a nyomtatóm kikapcsol. Így utána be kell kapcsolnom.
Ezzel is belépek a service módba, vagy csak akkor ha bekapcsolva marad? -
szabos1
csendes tag
válasz
mr_ricsi #248 üzenetére
Köszönöm a segitséget!
Szétszedtem,találtam benne egy beleesett papirfecnit,mivel gyermekeim nem szokták lehajtani a tetejét.Végig kellet csinálni a fuvókatisztitást,és tökéletesen működik.
Sajnáltam volna,mivel a fekete patront 350 Ft-ért,a színest 400 Ft-ért veszem,és már ötödik éve kifogástalanul űködik velük. -
mr_ricsi
veterán
"próbáltam fejjel lefelé rázogatni"
Ez jó módszer lehet, ha szeretnéd, hogy telefolyjon tintával."Nehéz amúgy szétszedni?"
Az oldalán a 2 fekete műanyagnak alul van 2 benyomható rögzítőfüle, aztán le kell nyitni az elejét, alul a 2 szélén van 2 keresztcsavar, és még hátul a papírtartónál néhány rögzítőfül. -
mr_ricsi
veterán
Próbáld meg, hogy a pipa után TestPattern1-et nyomtatsz. (A szervizutasítás szerint az kell, de az ip1500-nál mindegyik működik.)
Arra tippelek, hogy a hibaüzenetet kellene megszüntetni, akkor venné a Tool utasításait.
Próbáld meg ezt:
1, Húzd ki a power és az USB kábelt
2, Nyisd ki az első ajtót, nyomd meg, és tartsd nyomva a Power gombot
3, dugd be a power zsinórt
4, zárd az ajtót, majd engedd el a power gombot
5, dugd vissza az USB kábelt
6, jöhet a GeneralTool -
szabos1
csendes tag
Nehéz amúgy szétszedni?
Ha valaki tud itt segiteni,megköszönném. -
szabos1
csendes tag
Nem szakadt bele lap.
-
szabos1
csendes tag
Érdeklődnék,valaki tudja-e a megoldást: Cannon IP 1000 nem nyomtat,hibaüzenet:
lap beszorult.Lap nincs benne,próbáltam fejjel lefelé rázogatni,nem segitett.
Köszi!!!!!!!!!!! -
syab19
tag
válasz
mr_ricsi #240 üzenetére
Nem ír kis semmi ilyesmit.
Természetesen usb port kiválasztva, Ip1000 gomb megnyomva és device id-nél kiírja a nyomtató adatait.
A test pattern nyomtatása helyett villog a sárga jelzés 5x, és nem nyomtat semmit.
Miután a nyomtatót kikapcsolom, akkor jelzi a program, hogy sikertelen volt a nyomtatás.És nagyon köszönöm segítséged!
-
mr_ricsi
veterán
-
mr_ricsi
veterán
A Canon színes tintákat szinte bármilyen tisztító folyadék oldja, ezért azt vedd, amihez legkönnyebben és legolcsóbban hozzájutsz.
Ahol utántöltőket lehet venni, ott érdemes keresgélni, illetve bemehetsz olyan boltba, ahol utántöltéssel komolyabban foglalkoznak, és egyezkedj velük, hogy hajlandóak-e tisztítófolyadékkel megtölteni a patronodat. (Szigetelőszalagot vigyél magaddal, és töltés után zárd le alul és felül a 2 nyílást, hogy ne száradjon, míg hazaérsz.) -
-
mr_ricsi
veterán
"Ezt a service tool-t leltem."
Ez jó lesz.
Az USB portot ki kell választani, majd a SetDestination-nél az IP1000 gombot megnyomni. Ezután DeviceID gomb. Ha kiírja a nyomtató adatait, akkor normálisan felismerte a nyomatót.
Ezután pipa az EEpronClear elé, és TestPattern1 gomb.Ha minden jól megy, nyomtat egy tesztoldalt.
"Megpróbáltam a cleaninggel is. Azzal sem jött össze."
Az egy fejtisztítást csinál a tesztnyomtatás előtt. -
Ronny3
aktív tag
Esetleg valaki tudna nem fejromboló hatású TISZTÍTÓ MÓDSZERT, hogy a kék színem is nyomtasson?
Canon MX-850 PIXMA multim van, de akármit csinálok a kék csíkosan nyomtat csak, új és eredeti patron van benne...
Köszönöm.
-
bird55
csendes tag
Sziasztok mindenkinek nekem is ip 1500 am van nem akar feketét nyomtatni tud valaki segiteni
-
syab19
tag
válasz
mr_ricsi #220 üzenetére
Nekem nem az elhasználódott tintatartályom telt meg.
De megpróbáltam amit írtak és nem változott semmi.Amikor nyomtatni akarok akkor kiírja, hogy nincs fej a nyomtatóban, vagy nem megfelelő és nem enged tovább.
Próbáltam már a fejet megmozgattam, kivettem visszaraktam, de semmi.Azért köszönöm a választ.
üdv. Szabi
-
syab19
tag
Üdv Mindenkinek!
Egy IP1000es nyomtatóm van ami a következő hibaüzit dobja:
5 sárga villogás, ami azt jelenti, hogy nincs benne nyomtatófej.
De benne van...
És nem tudok vele sehogy nyomtatni.
Valakinek ötlete?Előre is köszönöm! üdv. Szabi
-
WOLF12
csendes tag
Sziasztok!
Hááát srácok nálam nem jött be a fúvókatisztítás....
Megosztanátok velem is hogy hogyan is csináltátok?
Lehet hogy hülye vagyok, de ezt a tisztítást a nyomtatón belül
fizikálisan, vagy a nyomtató karbantartási menüben csináltátok meg?Egyszerüen nem hiszem el hogy ennyire nem tudok már mit
kezdeni ezzel az átkozott nyomtatóval..... -
_seth_
veterán
Most kínlódtam IP1500-as nyomtatóval és a hulladéktinta tartály megtelt hibára nekem ez az egy jött be:
1. Húzd ki a nyomtató táp kábelét.
2. Tartsd nyomva a POWER gombot.
3. Dugd vissza a tápkábelt mialatt nyomod a POWER gombot
4. Nyomd meg 4x RESUME gombot, és engedd ell mind 2 gombot.
5. Nyomd meg a POWER gombot
6. És a nyomtató múködikHajrá
-
pemt88
csendes tag
nekemis szintén ez a bajom. reseteltem de azóta semmi tinta nemjön rajta . ha valaki tud segítsen köszi.
-
nagyben
csendes tag
Sziasztok!
Először is nagyon köszönöm a segítséget, amit ez a topic nyújtott. Sajna az én IP 1500-am is úgy gondolta, hogy a hulladékos tintatartálya megtelt, de lenulláztam a gépet a kilencvenes körüli hozzászólás útmutatója alapján. Mármost nekem is ugyanaz a bajom, mint WOLF12 kollégának, hogy semmiféle tinta nem megy a lapra. Mégegyszer eljátszottam a nullázósdit, hátha segít, de nem.
Ha valaki tud valami okosat, az kiabáljon be valamit légyszi. Nyomtatófejjel és patronnal nincs hiba, leellenőriztük.
Gondolom driver-reinstall sem segít, mint ahogy a hulladéktartálynál sem segített...
Üdv:
Bence -
WOLF12
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget.
A hibaüzenetet sikerült törölnöm, de sajnos egy morzsányi tintát
sem tudok a papírra kényszeríteni.
Na akkor most mi van?
Ha esetleg beszáradt, akkor arra mi a megoldás? ( kuka?)
Ja... és nem üresek a patronok, úgyhogy nem az a baj...Köszönet!
-
judit613
csendes tag
válasz
danomiki #202 üzenetére
Sziasztok!
Több, mint 4 éve van Canon PIXMA iP1000 nyomtatóm. Kicsit öreg, de jól bírja. Ma megjelent a hulladéktinta gyűjtős üzenet. Így tévedtem ide. És képzeljétek! Megcsináltam! Megosztom Veletek hogyan.
1: Bekapcsolt állapotban ajtó lenyit.
2: Ekkor a tintafej elsiklik, mint amikor patront cserélünk.
3: Jobb oldalon jól láthatóvá válik a "pad", ahol a nyomtatófej pihen, mikor nem kell dolgoznia.
4: Fogj egy kést, és azt a 2 kis lapocskát, amit ott látsz, óvatosan pattintsd ki!
5: Tedd rá egy papírzsepire, itasd le a festéket róluk! Nyomkodd meg óvatosan! Jól látható
lesz a tisztulás.
6: Fogj egy injekciós fecskendőt egy tűvel összecsatlakoztatva! (Ápolónő vok, nekem van)
7: A párnácskák helyét óvatosan töröld le egy pézsével!
8: Látsz -1-1 lyukat. Told bele a tűt, és szippantsd ki az ott lévő festéket! Mind2ből.
9: Utána a párnácskákat helyezd vissza!Na ekkor még nem lett jó a dolog, de végigcsináltam azt, amit itt írtak, hogy:
1: Hálózati kábel kihúz.
2. Ajtó lenyit.
3: Ki-bekapcsoló gomb benyom ÉS nyomva tart.
4: Hálózati kábel bedug
5: Ajtó visszacsuk.
6: Ki-bekapcsoló gomb elenged.Nekem ezzel úgy tűnik végleg megoldódott a gondom.
Bár itt azt írta Valaki, hogy csak ideiglenes a megoldás, és addig tart, míg áram alatt van a nyomtató. Szerinte a következő kikapcsolással megint kezdődik a nyomtatási szünet. Nekem nem így lett. Én többször kikapcsoltam, bekapcsoltam, és nyomtat. Hibaüzenet ohne.Sok sikert!
-
WOLF12
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki megoldást arra, hogy a Canon IP1500-asnál a hulladék tintatartály megtelt
hibaüzenet miért jelenik meg még mindig, amikor darabokra szedtem a nyomtatót hogy kitisztítsam a hulladék tintatartályt, majd nagy nehezen összeraktam és a hiba mégis ugyanaz... még mindig nem tudok nyomtatni....Előre is köszönöm a segítségeket.
Üdv
WOLF12
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest